reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
ale macie piękne wyprawki!!! :) ja się obawiam, ze dla córeczki oszaleję i wydam fortunę na kokardki ;-)

a worek sako jest BOSKI! myślę, że niedługo zacznę na nim sypiać w nocy.... ;-)

forever może miał jakieś słabe wypełnienie.Ja bym się dała oskubać za godzinkę siedzenia teraz na tym worku...;-)
agatka,cinamon takie piękne te wasze ciuszki dla maluszków.A na sukienusię tą różową z kokardkami zachorowałam!!!Cinamon mów szybko gdzie ją kupiłaś????

A co do ciuszków to maz mnie dzisiaj zaskoczyl i od kolegi z pracy dostał reklamowke ubranek (pochwale sie jutro). Kolegi nawet nie znam wiec pytam dlaczego tym bardziej, ze zaczelam ogladac a tam same nowe. Maz mi mowi, ze od 5 lat sie staraja i nawet przez jakis czas wydawało sie, ze sie udało (ale jednak nie ) wiec kupila troche. Woleli wydac bo ona ma koło 30 i stracila nadzieje, a te malusie ubranka tylko jej przypominaja . . .
I tak radość z podarunku miesza sie ze smutkiem

No dziś na szkole rodzenia właśnie siedziałam a raczej półleżałam na worku sako i jakoś mnie nie powalił... :sorry2:
ha ha ha, pamiętam siebie właśnie na tych worach na zajęciach przy Inflanckiej - czasem jak sie postarałam i sobie toto odpowiednio ukształtowałam, to nawet nawet, ale generalnie mam wspomnienie, ze okropnie mi było ciężko z tego powstać:-D innymi słowy - orgazmów nie było;-)
a mój M. był ostatnio w podróży słuzb. we Frankfurcie i kupił juniorowi 3-pak fajnych bodziaków (ale nie mam fotki), potem Wam pokażę; cenowo wyszło jakieś 30 - w pln - ale jaka bawełna superowa!! taka grubsza, mięsista, nie cieniutkie i rozciągające się barachło, jakiego niestety pełno u nas...

mgordon - no faktycznie, też mieszankę uczuciową bym miała z powodu takiej paki ciuszków...

dziewczyny śliczne te Wasze (a raczej: Waszych szkrabów) ciuszki!

Ostatnia edycja:
Mgordon - może niepotrzebnie się poddali, Tata Młodej uważa, że jak się ludzie wyluzują i spędzają ze sobą czas nie z myślą o prokreacji tylko zupełnie przyjemnościowo to jest zupełnie inaczej. Może jak sobie odpuszczą to jeszcze się zdziwią :-)
Andariel - w sumie nie tak bardzo drogo wyszło, a jakość jest b. ważna - przynajmniej dla mnie.

agatka, cinamon śliczne ciuszki :-)
mgordon faktycznie troche to smutne, ale myśle, że ona się cieszy, że ciuszki się Wam przydadzą. Ja nie wyobrażam sobie jak straszne musi być staranie się latami o dziecko :-( Moje dwie znajome dopiero po invitro zaciążyły, a wcześniej właśnie lata starań...

reklama
forever może miał jakieś słabe wypełnienie.Ja bym się dała oskubać za godzinkę siedzenia teraz na tym worku...;-)
agatka,cinamon takie piękne te wasze ciuszki dla maluszków.A na sukienusię tą różową z kokardkami zachorowałam!!!Cinamon mów szybko gdzie ją kupiłaś????

Akurat sukienkę kupowałam w Wójciku, mam do niej jeszcze kapelusik i bolerko.

A mam jeszcze kilka zdjęć bo wczoraj się coś nie chciały przesłać

i ręczniczek kąpielowy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry