reklama

Kiedy na zakupy ;)

a jak się tak nasłuchałam, to już miałam ochotę podziękować za takie prezenty

Jakbym siebie słyszała... ;-) I jest duże prawdopodobieństwo, że naprawdę bym podziękowała... :-p

Dziewczyny ale się cieszę...mój tato wrócił i przywiózł mi masę rzeczy do Malwinki....kosmetyki z BUBCHEN, proszki do prania, kropelki na kolki i elektroniczną nianie z czujnikim oddechu...kurde ale się cieszę

Fajnie Ci :-D

Zołza ja też u tego sprzedawcy właśnie robiłam wczoraj zakupy te mało powalające typu podkłady, majty, tetry itp. i wyszło 250zł, mam nadzieje że wszystko będzie ok, szkoda tylko że przy takich kwotach nie ma gratisowej przesyłki, ale cóż...

No, ja dziś wydałam 350zł :-p Plus kurier - przy tak dużym zamówieniu ten kurier i tak śmiesznie tani. Opierając się na zdaniu koleżanek z forum, liczę, że wszystko będzie ok :-) Poza tym bardzo fajny kontakt z nimi jest - szybko odpisują i pomagają gapom, które nie potrafią się ogarnąć [czytaj: zołzie ;-)]

Doggi, niedobra jesteś! :-p

reklama
Misialina ale masz fajnie z tym tatą :-) ja juz proszek mam, kupiłam w sklepie w Rydułtowach, mają tam same niemieckie rzeczy

Zebrra jak dojdzie paczka i bedzie ok to daj znać, chętnie skorzystam sprzedajacy ma fajne rzeczy

Doggi
ja też mam 163 cm i teraz 65 kg, ale nogi mi juz troche zczynają wieczorami puchnąć.

Agatka ja nie miałam wiec nie wiem...

Zołza niezłe zakupy :-)

Forever, pytałaś o staniki HK826* KOLEKCJA BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 2 szt 80 C (1531208070) - Aukcje internetowe Allegro, dzisiaj przyszły... Uczucia mam mieszane, bo jak mówiłam normalnie mam miseczkę C/D, teraz D, te staniki też wzięłam D, ale są sporo za duże... Tzn. obwód ok, ale w miseczkach mam sporo luzu. Myslę, ze jak będzie mleko, to będą dobre.. zobaczymy... W każdym razie wykonanie jest ok, materiał też - taka przyjemna bawełna, ale nie brałabym na wyrost miseczki, tylko taką jaką teraz masz... Zresztą wiesz, te ciuchy (typu bonprix, neckermann) są robione na rynek niemiecki i one mają trochę zawyżoną numerację.. W stanikach jak widać też...
Zebrra - masz rację z tą niemiecką rozmiarówką - poza Triumphem - mam b. fajny biustonosz do karmienia z Bon Prix zamówiony na 75D no i w miseczkach luz - no ale jak np. wkładki dojdą to będzie ok. Natomiast jak na którymś wątku napisałam Mothercare nie trzyma rozmiaru w obwodzie. :-(
Dziś dostałam wielkie pudło oraz dużą torbę ciuszków od koleżanki.

Ostatnia edycja:
A ja dostałam wczoraj w prezencie od mamy termometr i jestem skołowana bo jest tak nowoczesny i łatwy w obsłudze, że aż mi się to wydaje podejrzane. Wygląda jak pistolet, mierzy temperaturę w odległości 5 cm od skroni i pokazuje w momencie wynik. Oczywiście przetestowaliśmy na wszystkich dookoła:) Można też mierzyć temp. zupek i wody w wannie...

larvunia
cudne! :)))

aneczka u mnie w pokoju wózek od stycznia stoi:)) I byłam przeszczęśliwa, że go wtedy kupiłam bo miesiąc później ten sam model i kolor kosztował już 200 zł więcej. A o jeździe bez foteliku to tu chyba nawet nikt nie pomyślał, to taka oczywista oczywistość:) U nas też położna kazała przyjść z fotelikiem po dziecko.

Misialina super! WYobrażam sobie jak się cieszysz:)))

agatka ja kupiłam białego jelenia do koloru i białego. Bedziesz miała tyle prania, że na pewno wykorzystasz:)

doggi ja nie wyobrażam sobie karmienia biustonosza do karmienia, ale zobaczysz. Jak stwierdzisz że ci niewygodnie to możesz wtedy zamówic. Ja szukałam 80G i był jakiś wybór więc H też powinnaś dostać. Ładne są z firmy Alles Mama

reklama
Ja jestem na etapie kupowania wózka. Może jakieś polecicie?? Nie chcę tylko w wózku żadnych kółek skrętnych, ani mniejszych. Chcę zwykły wózek na dużych pompowanych kółkach.
Jakieś propozycje :-)??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry