reklama

Kiedy na zakupy ;)

ha ha siku to nic. Ja to nieraz dostałam kupą :-D i zazwyczaj było to w środku nocy.

A ja wielokrotnie cieszyłam się, że dziecko jest w inkubatorze - trzeba było wszystko czyścić, ale przynajmniej ja nie musiałam się przebierać ;-) Chociaż kiedyś bobas trzymany na rękach zwymiotował wprost do kieszeni mojego fartucha - tej z boku - nie mam pojęcia, jak to zrobił :-p
A jeden cwany noworodek nasikał lekarce do kieszeni górnej - tej na wysokości piersi ;-) Oj, dzieciaki są cudne i nieprzewidywalne :-D

reklama
A ja w końcu znalazłam odpowiedni wózek dla siebie, yyy... to znaczy dla Tymusia :-D Mój S. to się ze mnie już śmieje,że to chyba ja w nim będę jeździć, bo nic tylko w kółko wózki i wózki:-D Postawiłam na Marite firmy Roan. Opinie wyczytałam pozytywne. A może Wy macie jakieś przeżycia związane z tym o to wózkiem?? Chętnie poczytam :-)

asinka gratuluje wyboru, mój M. jak sie rozglądalismy i ja ciągle gadałam o wózku to też miał dość, a jak już kupiliśmy to powiedział:" no na reszcie mamy to z głowy"
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

żona mojego kuzyna ma taki i użytkuje od stycznia. Widziałam na żywo - ładny, mnie jedynie sie nie podoba koszyczek metalowy na dole, ale to jedyny minus. Oni są jak do tej pory zadowoleni :-)

Kati83, no właśnie mi taki odpowiada w 100%. Taki jakie kiedyś były, bez żadnych udziwnień :-)

i o to właśnie chodzi
biggrin.gif
jak ci pasuje i odpowiada to bardzo dobrze, ja kupiłam tako jumpera i mi sie też podoba
biggrin.gif

Zołza taki super drogi nie jest koszt tego co zakupiła kuzyna zona to 1090 zł a np. tako jumper 1020 zł (no ale fakt tako jest 2 w 1 ) a roan marita nie wiem?

reklama
Ale Kochane, ja kupuje używany za 400 zł komplet z nosidełkiem w bardzo dobrym stanie:-) udało mi się upolować :-) nowego nie kupię bo mi się nie opłaca. W przyszłym roku wyjeżdżam na stałe do Włoch, więc potrzebna mi będzie tylko spacerówka wtedy. No i fotelik. A tak to nowy ok.1000 zł kosztuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry