reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
asinka85
Ja tez zdecydowalam sie na roana ale tylko gleboki,a kosz metalowy bardzo mi sie podoba, duzo sie do niego miesci (dla Ameli mialam Inglesine gleboka i nawet 2 paczki pampersow miescilam do kosza i jeszcze jakies tam drobiazgi. O spacerówce to mysle o x landerze xa na zime i potem wiosne bedzie dobry (jak dziecko jeszcze nie chodzi). A potem to spacerowka w stylu mini.
Moze i latwiej jeden wozek kupic, ale zadem mi sie w 100% nie podoba, a nie chce nowych tylko uzywane.
Amela miała 6 wozków i zaden nie byl tym idealnym.

asinka no to rozumiem już kompletnie
biggrin.gif
biggrin.gif
i gratuluje zakupuu

Zołza my kupiliśmy jumpera 2 w 1 za 320 zł (aukcja) teraz tylko fotelik a on kosztuje 180 zł - zamierzamy go w tym miesiacu kupić
biggrin.gif

Rany, 6 wózków! mąż to by mnie z domu wygonił;) Juz teraz, jak mu mówię, że jak dziecko zacznie biegać, to kupimy taką małą spcerówę, to patrzy na mnie jakbym niespełna rozumu była, hehe:) Ale to jeszcze dał sobie jakos przetłumaczyć:)
Ja w sumie też nie szukam ideału- wózek jak wózek- ważne żeby jeździł. Pracowałam latami jako niania i żaden z wózków moich podopiecznych nie był idealny, ale wszystkie całkiem dobrze się sprawowały i jakoś dawały radę:) Myslę, ze mój x- ladner też podoła i oprócz małej sapcerówki już nic nie kupimy:)

A ten roan b. ładny! Taki klasyczny i gondolka wygląda na wygodną- podoba mi się:)

No 6 ale pierwszy Inglesina (gleboki) pożyczony, trzeba bylo go oddac jak mała miała 4 miesiace wiec pozyczylismy Polaka (tez gleboki). Potem Pierr cardine coneco basco, niby 2 w jednym ale ja noworodka bym w nim nie woziła,a dla ameli jak miała 6 miesiecy byl idealny bo miał pelna regulacje oparcia a siedzisko odwracane i mozna bylo je ustawic w 3 poziomach. Potem na lato dostała Mini (spacerówka), Pierr cardine sprzedalismy, a tu zima przyszła snieg po kolana i Mini nie dał rady wiec szwagierka załatwiła nam od jakies tam kumpeli Quinny buzz, a ten 6 to taka zwykła parasolka szwagier przywiózł z Dani ale tandetna strasznie była bo na naszych kocich łbach kółko sie ułamało.

asinka - gratuluję wyboru, roany maja obszerne gondole i są klasykami, które mi również się podobają;
teraz dla młodego mam mikado astona ze skrętnymi kółkami przednimi, bo musze mieć 1 wolną rekę na Ninkę, a przy skręcaniu klasykiem musiałabym użyć 2; no i spacerówka prawie nieużywana,a gondola zupełnie nowa, bo przy Nince równiez obskoczyłam kilka wózków;-)dokładnie 5, z czego 2 zostały - właśnie ten mikado i lekka spacerówka, w której jeszcze czasem Ninka jeździ;-)i myślę wciąz o dostawce do dużego wózka, żeby Ninka sobie mogła siupnąć jak się zmęczy - same wydatki, jakby nie patrzeć...

reklama
mysia [/B]cieszę się, że nareszcie zdecydowaliście się na mebelki! Długo cię to męczyło:) Kamień z serca, co?:)
o i to bardzo...normalnie czuje się o niebo lepiej...tym bardziej, ze teraz inne problemy

asinka skoro ci wózeczek odpowiada to tylko sie cieszyc...moja siostra jeszcze taki miała i naprawdę było przyjemnością ja wozić w takim wózku...tylko duzyyyy był jak na wyjazdy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry