Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słuchajcie, ja może jakoś mało lotna jestem - bo i pora późna - ale zupełnie nie łapię.....

Hej,
jak wiecie, nie zaglądałam na ten wątek, bo nie miałam jeszcze NIC dla Szymka (wszystko przez ten p......y ZUS). Nadal nic nie kupiłam, ale muszę się pochwalić moją pierwszą zdobycząSiostra cioteczna mojego męża właśnie kupiła sobie spacerówkę dla synka i pożycza nam na pierwsze miesiące wózek z gondolką - jupiiii! Miałam nie wrzucać fotki, ale zaobserowowałam, że naszemu kocurkowi gondolka bardzo przypadła do gustu i postanowił zapozować dla Was:
Zobacz załącznik 342911

zołza tych poduch jest tak dużo, że wystają znacznie nad brzegi wózka tworząc bardzo chybotliwą konstrukcję)

he he, chyba że tak ;-)Forever bardzo często podczas zmiany pieluchy maluch akurat ma ochotę sobie siurnąć. Oczywiście akurat wtedy kiedy ledwo zdejmiesz pieluchę i jeszcze nie założyłaś nowejU dziewczynki zasięg mniejszy ale wodospad z siusiaka może zalać całą mamę
Ten daszek ma temu zapobiegać heeh
Czego to ludzie nie wymyslą...