reklama

Kiedy na zakupy ;)

To chyba jedyny wątek który jako tako ogarniam :) Forever jak chodzi o te ręczniczki z ikea, to one stosowane są np. jako wkłady do otulaczy i kieszonek (rodzaj pieluch). Na wielu forach dziewczyny bardzo je polecają więc mam zamiar spróbować. Nieco zmodyfikowałam swój zestaw i zamówiłam już pierwsze pieluszki, jak przyjdą to wkleje zdjecia.

Sliva widziałam, że wózeczek Mutsy masz:) póki co dla kiciaka ale co tam :) Ja też bedę miała Mutsy tyle że urbanrider (wszystkie cztert duże koła). Gondolę dostanę od brata. Nie jest to najtańszy wózek, ale dla mnie wózek to chyba najwazniejszy przedmiot, bo z uwagi na nasze futra i sposób życia moja córcia będzie spedzała w nim duzo czasu i to w przeróżnym terenie. W związku z tym stelaż i koła są dla mnie bardzo ważne. Na szczęście wóżek mam sponsorowany przez rodzinę:)

Katamisz, Aestima, Zolza fajne te Wasze ciuszki :)

reklama
ja musze dokupic jeszcze jedynie czesc kosmetyków dla maluchów, a z wiekszych zakupów to czeka mie jeszcze zakup jedenego fotelika. Jeden juz kupiłam za 180 zł z bazą. Ja nie mam wyboru i musze kupowac Peg Perego bo na wozek tylko takie pasują, a z wyborem ich nie ma rewelacji bo jest ich, podobnie jak wozków, niewiele, ale cos napewno jeszcze bedzie. Kupuje oczywiscie uzywane bo na nowe z bazami to mnie nie stac, byłby to wydatek ok 1200 zł za dwa wiec nie dla mnie:baffled:

Dzień dobry Dziewczyny :)
Któraś z Was chyba Aestima szukała drewnianych dziecięcych wieszaczków, melduję posłusznie ;), że takowe można kupić w Entliczku pentliczku, pakowane po trzy w kolorze zielonym z biedronką cuda, niestety nie wiem jaka cena, wisiały wysoko, a obsługi jak na lekarstwo....

Traschka, u jakiego sprzedawcy kupowałaś komodę? Chyba kupię taka samą, jest śliczna :)

Ostatnia edycja:
a ma ktoś taniego dostawce takich pierdółek jak nakładki na toalete, linomag czy mydlo jeleń? :)

chciałabym wszystko za jednym zamachem i po kosztach bo juz oszczedności stopniały:no: a nie chce od rodziców pożyczać...i tak mi głupio że ciągle mi wciskają kase :( :zawstydzona/y:

No moge sie pochwalic, ze kupilam lózeczko drewniane Drewex (uzywane) ale stan podobno bardzo dobry. Jak narazie sprzedajacy bardzo mily kupiłam je wczoraj wieczorem, a pani dzisiaj zadzwonila, ze juz kurierem wyslała mimo ze jeszcze nie zaplacilam (napisalam jej ze zaplace do piatku), nawet baldachim ma chociaz raczej nie bede go uzywac bo u mnie sie strasznie kurzy.
Za łozeczko zaplaciłam (zaplace) 110 zł + przesylka.
1547397946_2.jpg

A i mam tez juz wózek co prawda jeszcze wczoraj chcialam Roana ale znalazlam za 150 zł w stanie idealnym, a do roano troche podobny
w

Tak wiec coraz lepiej.

Luksja ja kupowałam na allegro Komoda - Przewijak Fun od Bellamy TYLKO U NAS (1498097352) - Aukcje internetowe Allegro i NIE KUPUJ U TEGO SPZREDAWCY!!!
czekałam na dostawę ponad dwa miesiące, a miała być wg pierwszego maila po tygodniu. Potem co tydzień do nich pisałam i za każdy razem mi odpowiadali, że będzie w przyszłym tygodniu. W końcu im zagroziłam zgłoszeniem sprawy do Allegro i na Policję, dopiero to podziałało i nagle wysłali od razu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry