Ja nadrabiam więc:
Ironia - też polecam ten apteczny program o którym napisała Kati83, sama zrobiłam tam zakupy, wyrób sobie też u nich normalną kartę.
Setana - podobne ręczniczki widziałam na stronie Bon Prixu gdzie chcę jeszcze sobie dokupić biustonosze do karmienia, bo praktycznie tylko w takich chodzę ostatnio plus dwóch normalnych większych, ale że ja w ręku praktycznie nie piorę, a zebranie wsadu do pralki ( jestem niemal maniakiem segregacji pod względem kolorystycznym ) troszkę czasu zajmuje to odczuwam braki.
Larvunia - a ja czekam na swoją chustę z Allegro.
Tak sobie pomyślałam porządkując dziś ubranka, że jakbym nie szalała zakupowo listopad - grudzień to bym się chyba teraz zapłakała z braku czasu i sił na to. Wyszło na to, że jestem całkiem ogarnięta w tym temacie. Zrobiłam fotki dwóch rzeczy z uwagi na napis plus z motocyklem dla Ja - Zołza, ale zapewne dopiero w weekend wstawię - brak sił i czasu.
Wczoraj byłam w "Swiecie Dziecka" - ceny kosmiczne - za dwa smoczki Dr Brown's za które zapłaciłam na Allegro niecałe 10 zł u nich prawie 15 zł, szczotka do butelek tejże fimy 24 zł/18 zł.... Ciuszkowo od razu potuptałam do wyprzedaży. Innymi słowy - tam obejrzeć a kupować w sieci.
W Tesco dwa body za 15 zł, spory wybór wzorów i rozmiarów plus oferta wyprzedażowa z której można coś wybrać.
Czekam na duuużą pakę różnych drobiazgów z Allegro - lista zakupów pewnie się nieco wtedy skróci.