Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Setana, też nam mówiła, że jest najlepsza, ale mimo to też może zaburzyć odruch ssania. Nie jest idealna, ale najlepsza z dostępnych. Ja zamierzam używać butli sporadycznie i nie wydam 60 zł niestety... Ale znam kilka mam, które kilka razy w tyg. podają swoje mleczko ze zwykłych butelek 9avent, lovi itd.) i nie powoduje to żadnych problemów...Cinamon ta butelka z Medeli Calma, z tego co nam mówiła doradca laktacyjny, a nikt z prowadząonych zajęciach w obu szkołach rodzenia do których chodziłam nie zyskał u mnie tyle zaufania co ona, mówiła, że to jedyna dostępna na ynku butelka która nie zaburza odruchu ssania u niemowląt. Tą butelkę jako jedyną poleca z czystym sumieniem na własną odpowiedzialność, że dziecko dalej będzie łapało pierś. Nic dziwnego, że woda nie chciała lecieć , bo przy tej butelce maluch musi się mocno napracować (jak przy piersi) żeby coś poleciało. Tania nie jest ale też zamierzam sobie kupić. Buteka kosztuje powiedzmy ok 60 zł, a sam smoczek do niej ok 8 zł mniej ...