Wózek ten bardzo dobrze znam bo użytkuje go moja siostra.Nawet dokładnie ten sam kolor.
Wózek ciężki , mechanizm składania niestety zepsuł się po roku użytkowania, niefajnie się rozkłada do pozycji leżącej bo są z tyłu takie pasy i trzeba je ręcznie przesuwać. Spacerówka bardzo duża i jak dziecko jest już za duże do gondoli to jeszcze za małe jest na spacerówkę bo lata w niej na wszystkie możliwe strony.I największy jak dla mnie minus siedzisko tylko i wyłącznie montuje się w kierunku jazdy.Dla mnie priorytetem jest widzieć dziecko w wózku , szczególnie wiosną i latem bo miałam kilka razy taką sytuację że małemu siedziała pszczoła na buziaczku a ja tego nie widziałam .Raz też odpiął sobie pasy i wyszedł kiedy ja jechałam wózkiem.
Wózek wizualnie bardzo mi się podoba bo uwielbiam 3 kołowce i na pewno też 3 kołowiec kupie.
A nie zastanawiałaś się nad maxi cosi mura 3 ? mi chodzi po głowie i jeszcze abc design rodeo lub cobra.
Wracając do tematu nie sugeruj się wyłącznie moją oceną tego wózka bo wiadomo że każdy ma inne priorytety .Mam nadzieję że dobrze wszystko przemyślisz:-) jak się zdecydujesz to napisz:-)