Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ironia śliczne te ciuszki, szczególnie sukienusie, kupiłabym je ale nie wiem kto u mnie mieszka. Jak zostanie cos do przyszłego tygodnia i dowiem sie, ze to córcia to chętnie kupię, jak jeszcze cos zostanie
spoko nie ma problemu zreszta zawsze moge poprosic mame zeby cos kupiła jak znajdzie ładne ciuszki ona ma jakiś taki talent do wyszukiwania fajnych ciuszków
dobra Ironio moja kochana ja chcę te body z Upsy Daisy,bo mój Anti uwielbiał tę bajkę jak był mniejszy,jak będzie dziewczynka,to akurat rozmiar na lato,a jak nie,to komus podaruję,za 3 zł to żadne pieniądze. dam ci na priv moje dane a ty mi daj nr konta ok?albo na allegro jak potrzebujesz
daj namiary
już kupiłam,zapakuj w zwykłą koperte albo powiterzną.myślę,że bedzie mniej ważyć,to daj znać. to ci wyślę odpowiednią kwotę ok? D.jak zobaczy,że wartość przesyłki 3x większa niż towaru to mnie z domu wygna
sprawdziłam i powinno się zmieścic to z koperta i znaczkiem powinno wyjść za transport 5 zł suma 8 mozesz dziś wysłac to jutro bym nadała list bąbelkowy?
ironia, powinno się zmieścic. ja to w ogóle nie rozumiem czemu ceny dostawy na allegro są takie wysokie- sprzedawałam jednej babce welurowe śpioszki, body śliniaczek i skarpetki i włożyłam to do dużej bąbelkowej koperty- na poczcie chcieli za to 3 zł a ja wszędzie płacę za przesyłkę ok 10 zł.
ironia czyli wystarczy ci 8 zł?żeby nie było za mało;-) aestima bo może większość ludzi wpisuje jak teraz Ironia z głównego cennika a w rzeczywistości może wyjść taniej(nasza sytuacja),ale nie wnikaja w szczegóły,bo zarabiają na tym