Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie Ci wystarczą, myslę, że nawet w dwóch dałabyś radęJa w ogóle nie kupuję pościeli, tylko takie śpiworki właśnie.
Zebrra, a ile takich kupic? bo mam jeden i planuję jeszcze jeden a potem na zimę cieplejsze 2( i większe)
Te bodziaki pochodzą z Irl lub UKPrzyszły dzisiaj bodziaki które zamawiałam na allegro, z Early Days 7 szt i muszę Wam powiedzieć że są cudne, milutka bawełna śliczne kolorki, także polecam![]()
(tyle tylko że w każdym państwie są inne nazwy sklepów - ale ciuszki są te same). Mogę je polecić z całego serca. Kolorek się nie spiera. Bardzo dobrze się pierze. Bawełna bardzo miła w dotyku. W tej chwili ja już ich nawet nie prasuje po praniu - bo mi się nie chce ;-)

do spania, żeby Ci się maluch nie rozkopał, albo nie nakrył buzi kocykiem czy kołderką... do wózka też w sumie może być, ale kocyk chyba wygodniejszy...
a ja Wam powiem że przy pierwszym bobo obyłam się bez tych śpiworków, radziłam sobie porozpinanym rożkiem który służył mi za kołderkę, czy też cieniutkim kocykiem.Ja w ogóle nie kupuję pościeli, tylko takie śpiworki właśnie.

)