• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

a mnie dzisiaj maluszek cosik denerwuje kopsnal zaledwie 3 razy przez caly dzien................martwie sie i zaraz go obudze a jak nie to pojade do szpitala najwyzej wezma mnie za histeryczke,wiem ze teraz ruchy mozna slabiej czuc bo dzidzi duze jest ale tak malo??????????????zawsze sobie troszke pobuszowal :(

reklama
sylwia532 pisze:
a mnie dzisiaj maluszek cosik denerwuje kopsnal zaledwie 3 razy przez caly dzien................martwie sie i zaraz go obudze a jak nie to pojade do szpitala najwyzej wezma mnie za histeryczke,wiem ze teraz ruchy mozna slabiej czuc bo dzidzi duze jest ale tak malo??????????????zawsze sobie troszke pobuszowal :(

sylwia ruchy możesz czuć nie słabiej a rzadziej, czkawkę możesz zaliczyć jako ruchy ;) :laugh:, a w razie czego w szpitalu niech myślą sobie co chcą ale nie sądze żeby ktokolwiek wział cię za histeryczkę
dla pocieszenia powiem ci , że moj dzidziuch czasami też siedzi jak mysz pod miotłą i udaje , że go nie ma, ą jak już mnie doprowadzi prawie do zawału, to potem sobie odbija i szleje ;)

dzieki dziewczyny dzis ma dzien lenia moj maly tato z pracy dal mu buziaka przewiercil sie i dalo cisza,ale wiem ze sie poruszyl,nachodza mnie juz czarne mysli niech juz bedzie ten 38tydz.,seksik i moge na porodowke zasuwac ;D

dzieisejszy dzień ruchliwy ale lekutko
praktycznie cały dzień ją czuje jak sie wierci ale bardzo delikatnie
zero gwałtownych kopów i dobrze ::)

jedyna pociecha dla mnie w tym leżeniu to silne ruchy bobka mojego który kotłuje się niemiłosiernie tyle że tyłkiem wchodzi na żołądek i moje posiłki wracają do przełyku =zgaga gigant ::)

oj tez to znam

a dzisiaj mamy wariacje kopniaki szlejemy na całego trzeba dać mamie popalić w ostatnie tygodnie w brzuszku ;D

reklama
byłam dziś na obronie doktoratu koleżanki (nota bene o zapłodnieniach in vitro ... krów ;)) i jak ona mówiła to mój mały jakby się szaleju najadł- wariował kopał, rzucał się i walił w mój pęcherz aż myślałam, że krzesło zmoczę ;D
a jak mówili profesorowie i słychać było tylko męski głos to cisza i spokój ::) ::) ::)

byłam w szoku ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry