reklama
Karolla ja tez chętnie skorzystam - uwielbiam tiramisu - jestem ciekawa jaki masz przepis bo są przeróżne. Ja mam dośc prosty i szybko sie robi (tylko potem lodówkę na kłódkę trzeba zamknąć, zeby nie podjadac aż sie ładnei nei zetnie) - tez sie chętnie podzielę jakby co 
A mój Bejbiś nie kopie mnie jeszcze.... jakoś mi trochę smutno, gin mówił, ze nawet koło 20 tyg moge poczuć go pierwszy raz ale jakoś mnie to nie pociesza.......
A mój Bejbiś nie kopie mnie jeszcze.... jakoś mi trochę smutno, gin mówił, ze nawet koło 20 tyg moge poczuć go pierwszy raz ale jakoś mnie to nie pociesza.......
Antares77 nie jesteś osamotniona w tym uczuciu.....ja też czekam na kopniaczka mojej dzidzi.......Wieczorem jak wypiję mleko i zjem herbatniki, juz przed pójściem spać, to po tym mleczku czuję wyraźne drżenie i bąbelki w brzuszku :
więc może to początek wyraźniejszego odczuwania mojego krasoludka :
ale czekam cierpliwie....... Antares77 czekamy razem :laugh:
Nie martwcie się dziewuszki ja tez codziennie nie czuje kopnaiczków pierwszy raz moze poczułam ok 16tyg przykładając wieczorkiem rękę do brzusia i czekając aż to nastąpi no i nastąpiło
ale potem cisza i dopiero od 2-3 dni znowu czuje maleństwo
szczególnie wieczorkiem leżac na boczku troche cierpliwosci
ale jestem madralińska a sama wyczekuje każdego kopniaka!!
Antares maznę Ci ten przepis może to ten sam co Twój!! Wieczorkiem porównasz sobie!!
szczególnie wieczorkiem leżac na boczku troche cierpliwosci
Antares maznę Ci ten przepis może to ten sam co Twój!! Wieczorkiem porównasz sobie!!
Aska K
Mama Marcelka:)
Dziewczynki ja jestem z Wami, tez jakos slabo czuje mojego Szkraba. Od wczoraj jednak "cos" mi sie rusza w brzuszku
Zwlaszcza w pracy, jak siedze przy biurku i mam troche scisniety brzuch. Wiec pewnie to Bejbus sie rozpycha
Ale nie moge sie juz doczekac, kiedy tak na maxa GO albo JĄ poczuje
Wiec czekamy, czekamy.
pozdrowionka
Wiec czekamy, czekamy.
pozdrowionka
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
moze nic zlego mu nie robimy, ale wiem ze od 4 miesiaca nie powinno sie lezec na wznak wtedy ograniczamy doplyw tlenu i skladnikow odrzywczych do malenstwa i takze moze dojsc do zaslabniecia mamy ale to juz chyba przy bardzo ciezkim brzuniu.... tak w kazdym razie jest napisane w mądrych ksiazkach....a zginac tez sie nie powinnysmy tylko kucac calym cialem.....
reklama
Dokładnie tak Myfa80, a na dodatek nie wolno nam leżeć na brzuchu, nawet jeżeli jest jeszcze mały i nam nie przeszkadza i nawet jeśli jest nam super wygodnie i lubimy tak leżeć. Gdzieś to ostatnio wyczytałam, ale źródła nie pamiętam 
Pozdrowionka ;D
Pozdrowionka ;D