reklama

kiedy ruchy maleństwa?

• Starter tematu Starter tematu Pauletta
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No kochane - to mój Bejbiś właśnie chyba zasadził mi kopniaczka :) Mówię chyba bo nie jestem do końca pewna, ale to było wyraxnie odczuwalne i innaczej niż te wszytkie jego bulgotki :) teraz czekam z niecierpliwością na następne ;)

Antares gratulacje.
A ja to juz czuje dzidzie kilkanascie razy dziennie ;D ;D ;D. I tak mi sie wtedy sama buzia smieje. Nawet sie zastanawiam co dzieciaki w szkole sobie myślą jak tak ni z tego ni z owego sorka tak dziwnie sie usmiecha. Ale co tam to takie przyjmne.
Ja chcę jeszcze

:laugh: :laugh: :laugh: kopniaczki   :laugh: :laugh: :laugh: niekiedy jak kopie to z nóg mnie ścina. a w sklepie musiałam stanąć w miejscu bo tak figlował

oj Klara ja dzisiaj takk mam a jak mnie buchnal w pecherz to myslalalm ze nie zdaze do wc ;-) caly dzien bryka dzisiaj a przez dwa dni spokojny (a) byla...ale niech trenuje miesnie :-)

To fakt, że coraz częściej. Nasz maluszek zaczyna reagować na głośne hałasy z "zewnątrz", np.jak pies zacznie szczekać, albo jak spotykam się ze znajomymi i ktoś na przykład się głośno śmieje, hihihi... Przez ostatnie dwa dni często się rusza, chociaż wcześniej była cisza przez jakiś czas :)
Pozdrowionka ;D

reklama
zauważyłam, ze moj szkrab tez reaguje na halas, muzyke glosna.... super :-) ide szukac jutro kaczuszki jakiejs spiewajacej kolysanke bede u puszczac zamiast muzyki z radia .... wierze ze pozniej bedzie zasypial przy niej jak u mojej znajomej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry