Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mmmm........, pycha, aż mi ślinianki zaczęły pracować Kiedyś objadałam się Tiramisu - przez rok mieszkałam we Włoszech, ale te nasze np. Gellwe z kartonika też są bardzo podobne. Karolla kupujesz czy robisz sama??
Pozdrowionka ;D
wczoraj wieczorkiem leżałam sobie i moje dziecko się strasznie rozpychało, aż się zaczęłam brechtać to takie smieszne uczucie... jestem zachwycona aktywnością mojego bejbi hihi
Misia ja też jakie to super uczucie coś w środku ci się rusza rewelacja!!!
Monia jeśli chodzi o typowe tiramisu to robie tez sama w domku z biszkoptów i specjalnego serka włoskiego
mam jakiś przepis i robie po ciasteczku w jednej szklaneczce na przemian układam warstwy biszkopta i masy
ladnie wygląda w szlaneczce i do tego długa łyżka jak do lodów mniam mniam
Ooo, niezły pomysł. Ja jeszcze nie próbowałam w szklaneczce robić, ale spróbuję. Wiem, że to nie ten wątek, ale możesz mi napisać dokładnie jak robisz? Tylko biszkopty i serek?
Pozdrowionka ;D
Monia jak bede w domku to wezme przepis i ci na priv przesle bo tam są jeszcze inne dodatki
jak mocna kawa w której sie macza biszkopty!! Ok 19.00 dam znac!!