Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Słuchajcie mamusie nosze w brzuszku moje pierwsze dziecko , więc nie wiem kiedy jak dokładnie wyglądają ruchy dzidzi:-) jestem w 12 tygodniu a gdy dzisiaj sobie spałam smacznie nad ranem czułam że cała się ruszam jak sprężynka , gdy otworzyłam oczy ja wogóle się nie ruszałam ale coś się ruszało tylko nie wiem co?? Czy to mogła być Dzidzia??
No teraz ja sie pochwalę. W piątek dzidzia dała znac o sobie kopniaczkiem poniżej pępka. Cudo. Od tamtej pory spokojnie, kopnie kilka razy na dzień, ale przyjemnie czekać na coś takiego. Ale za to czuję jak się rozciąga w brzuniu. :laugh:
Hehehe, no i ja Codziennie wieczorem leze z raczkami na brzuszku. Jestem bardzo skupiona. Jeszcze nic nie wyczulam, ale moze dlatego, ze nie naleze do najszczuplejszych...nie nie jestem tez grubaskiem, ale moze Dzidzia ma wiecej mieska, zeby sie dokopac do mamusi Ale czekam, czekam z niecierpliwoscia. Moj maz rowniez. Codziennie zagaduje Malenstwo, hihihi.
Pozdrowionka