reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

kiedy ruchy maleństwa?

reklama
Właśnie zjadłam pół czekolady z nadzieniem kiwi-banan, mmm, pycha........ Ale dość tego dobrego, żeby do zaparć nie doszło... :)
Pozdrowionka ;D
 
Mmmm........, pycha, aż mi ślinianki zaczęły pracować ;) Kiedyś objadałam się Tiramisu - przez rok mieszkałam we Włoszech, ale te nasze np. Gellwe z kartonika też są bardzo podobne. Karolla kupujesz czy robisz sama??
Pozdrowionka ;D
 
wczoraj wieczorkiem leżałam sobie i moje dziecko się strasznie rozpychało, aż się zaczęłam brechtać to takie smieszne uczucie... :) jestem zachwycona aktywnością mojego bejbi :) hihi :)
 
Misia ja też jakie to super uczucie coś w środku ci się rusza rewelacja!!!

Monia
jeśli chodzi o typowe tiramisu to robie tez sama w domku z biszkoptów i specjalnego serka włoskiego
mam jakiś przepis i robie po ciasteczku w jednej szklaneczce na przemian układam warstwy biszkopta i masy
ladnie wygląda w szlaneczce i do tego długa łyżka jak do lodów :D mniam mniam
 
Ooo, niezły pomysł. Ja jeszcze nie próbowałam w szklaneczce robić, ale spróbuję. Wiem, że to nie ten wątek, ale możesz mi napisać dokładnie jak robisz? Tylko biszkopty i serek?
Pozdrowionka ;D
 
reklama
Monia jak bede w domku to wezme przepis i ci na priv przesle bo tam są jeszcze inne dodatki
jak mocna kawa w której sie macza biszkopty!! Ok 19.00 dam znac!!
 
Do góry