reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Mi ciężko przyzwyczaic się do spania na lewym boku, bo zasze spalam na prawym lub na brzuchu. Teraz klade sie na lewym, a gdy sie przebudze leze na prawym i tak w kolko.

A co do nocnych siuskow, to dalej wstaje min.3 razy, a nie piję wcale tak duzo i nawet na noc staram sie ograniczac picie napojów zeby tak nie biegac do toalety.

reklama
A ja piję mega dużo wczoraj kiedy wyszłam z kąpieli wypiłam jednym chaustem chyba z 500ml wody i w nocy ani razu nie wstałam
rano siusiu normalne wiec co sie dzieje z tymi hektolitrami wody które piję już sama nie wiem !! :)

Karolla moze gromadzi sie woda w cialku?
Mika ja tak samo wstaje po 2-4 razy w nocy dzisiaj w sumie prawie nie spalam...bo male sobie urzadzilo dyskoteke w brzusiu jak sie zerwalam do wc.... moje super wygodne wyrko robi sie co raz bardziej nie wyodne..... z poduszkami takie kombinacje wyczyniam juz....a dzisiaj jeszcze maz przyjezdza chyba na pododze bedzie spal ;-) a siusiamy duzo bo wydalamy swoje i malego siuski do tego ucisk na pecherz macicy robi swoje :-) ale dobrze ze czesciej latamy bo wtedy nie zalega mocz w pecherzu co jest bardzo nie zdrowe - naogladalam sie ostatnio dokumentalnych filmow o nerkach i takie tam.....
buziaki

oj mnie to ciezko obudzic w nocy, a ostatnio to zdarza mi sie wstawac zeby... sie czegos napic. Paranoja. W zyciu tyle plynow nie pilam.
A co do ruchow malenstwa, to na dobranoc puszczam malemu kolysanki, zeby go do takiej usypiajacej muzyki przyzwyczajac. No i co maly wtedy robi... zaczyna sie wiercic i krecic, nie wiem jak dlugo, bo mnie z kolei kolysanki skutecznie usypiaja. ;D

Myfa, ja slabo czuję jeszcze swoje dzieciątko, ale czasem mam wrazenie, że daje mi kopniaki w sam pęcherz. Czasami nie chce mi się siku, a tu nagle jakby ktos mi przywalil w pęcherz, biegnę do toalety, bo myslę ze nie wytrzymam, a tam prawie nic siuskow.

reklama
w porządku w porządku one tak mają raz dokazuja a raz nie ja z rana też nie miała sygnałów ale pod wieczór moja orkiestra zaczęła
ostro grac chyba na bębnach takmi waliła Olcia w brzunio teraz chyba znowu śpi zmeczyła sie recitalem ;)

Do góry