reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy zobaczyłyście pozytywny test? Ile po owulacji?

Jestem 4 dni po owulacji według kalendarzyka w tym cyklu odpuściłam sprawdzanie czy owu byla i kiedy i staranie się o ciaze i tu zaskoczenie bo zobaczyłam 2 kreskę czy to możliwe? Z tego co przeczytałam wasze wypowiedzi to owulacji musiała być szybciej skoro mi wyszedl pozytyw co o tym myślicie?
1000004826.jpg

reklama
Jestem 4 dni po owulacji według kalendarzyka w tym cyklu odpuściłam sprawdzanie czy owu byla i kiedy i staranie się o ciaze i tu zaskoczenie bo zobaczyłam 2 kreskę czy to możliwe? Z tego co przeczytałam wasze wypowiedzi to owulacji musiała być szybciej skoro mi wyszedl pozytyw co o tym myślicie?Zobacz załącznik 1725404
musiałaś miec szybką owulacje np w 9 dniu cyklu .
.
Oczywiście że jest to możliwe .

musiałaś miec szybką owulacje np w 9 dniu cyklu .
.
Oczywiście że jest to możliwe .
Poprostu nie dowierzam tydzień wcześniej robiłam chyba z 10 testów na każdym był cien cienia ale takie cienie miałam również w innych cyklach i ciazy z tego nie było po tych cieniach 2 mi wyszły biale więc czekałam na @ ktora ma przyjść 3. 11 a dzisiaj taka kreska to jakiś cud 10 lat staran....

Poprostu nie dowierzam tydzień wcześniej robiłam chyba z 10 testów na każdym był cien cienia ale takie cienie miałam również w innych cyklach i ciazy z tego nie było po tych cieniach 2 mi wyszły biale więc czekałam na @ ktora ma przyjść 3. 11 a dzisiaj taka kreska to jakiś cud 10 lat staran....
To który to dzień cyklu ?

To który to dzień cyklu ?
A testy robilam bo uznałam @ za krwawienie bo była skąpa i krótka i od tego czasu cały czas bolało mnie podbrzusze i piersi. Jest jeszcze możliwość że to było krwawienie A nie @ i dlatego wychodziło co wychodziło ale to wtedy dzisiejsza kreska byłaby by późno bo w 65 dc.... nie mam pojęcia która opcja jest bardziej prawdopodobna bo mam nieregularne cykle

reklama
A testy robilam bo uznałam @ za krwawienie bo była skąpa i krótka i od tego czasu cały czas bolało mnie podbrzusze i piersi. Jest jeszcze możliwość że to było krwawienie A nie @ i dlatego wychodziło co wychodziło ale to wtedy dzisiejsza kreska byłaby by późno bo w 65 dc.... nie mam pojęcia która opcja jest bardziej prawdopodobna bo mam nieregularne cykle
Zrób bete I progesteron będziesz wiedziała na czym stoisz

Do góry