reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy zobaczyłyście pozytywny test? Ile po owulacji?

Jestem 4 dni po owulacji według kalendarzyka w tym cyklu odpuściłam sprawdzanie czy owu byla i kiedy i staranie się o ciaze i tu zaskoczenie bo zobaczyłam 2 kreskę czy to możliwe? Z tego co przeczytałam wasze wypowiedzi to owulacji musiała być szybciej skoro mi wyszedl pozytyw co o tym myślicie?
1000004826.jpg

reklama
Jestem 4 dni po owulacji według kalendarzyka w tym cyklu odpuściłam sprawdzanie czy owu byla i kiedy i staranie się o ciaze i tu zaskoczenie bo zobaczyłam 2 kreskę czy to możliwe? Z tego co przeczytałam wasze wypowiedzi to owulacji musiała być szybciej skoro mi wyszedl pozytyw co o tym myślicie?Zobacz załącznik 1725404
musiałaś miec szybką owulacje np w 9 dniu cyklu .
.
Oczywiście że jest to możliwe .

musiałaś miec szybką owulacje np w 9 dniu cyklu .
.
Oczywiście że jest to możliwe .
Poprostu nie dowierzam tydzień wcześniej robiłam chyba z 10 testów na każdym był cien cienia ale takie cienie miałam również w innych cyklach i ciazy z tego nie było po tych cieniach 2 mi wyszły biale więc czekałam na @ ktora ma przyjść 3. 11 a dzisiaj taka kreska to jakiś cud 10 lat staran....

Poprostu nie dowierzam tydzień wcześniej robiłam chyba z 10 testów na każdym był cien cienia ale takie cienie miałam również w innych cyklach i ciazy z tego nie było po tych cieniach 2 mi wyszły biale więc czekałam na @ ktora ma przyjść 3. 11 a dzisiaj taka kreska to jakiś cud 10 lat staran....
To który to dzień cyklu ?

To który to dzień cyklu ?
A testy robilam bo uznałam @ za krwawienie bo była skąpa i krótka i od tego czasu cały czas bolało mnie podbrzusze i piersi. Jest jeszcze możliwość że to było krwawienie A nie @ i dlatego wychodziło co wychodziło ale to wtedy dzisiejsza kreska byłaby by późno bo w 65 dc.... nie mam pojęcia która opcja jest bardziej prawdopodobna bo mam nieregularne cykle

A testy robilam bo uznałam @ za krwawienie bo była skąpa i krótka i od tego czasu cały czas bolało mnie podbrzusze i piersi. Jest jeszcze możliwość że to było krwawienie A nie @ i dlatego wychodziło co wychodziło ale to wtedy dzisiejsza kreska byłaby by późno bo w 65 dc.... nie mam pojęcia która opcja jest bardziej prawdopodobna bo mam nieregularne cykle
Zrób bete I progesteron będziesz wiedziała na czym stoisz

A jakieś badania robilaś przez te 10 lat?
Jeżeli tydzien temu wychodziły Ci już bladziochy, to raczej nie świadczy to dobrze, no ale to tylko barwnik.

Poszłaś dzisiaj na betę?

reklama
A jakieś badania robilaś przez te 10 lat?
Jeżeli tydzien temu wychodziły Ci już bladziochy, to raczej nie świadczy to dobrze, no ale to tylko barwnik.

Poszłaś dzisiaj na betę?
Tak robiłam badania miałam monitoring niby wszystko jest wporzadku owulacje występują, delikatne niedobory uregulowane..Nie poszłam na betę zarejestrowałam się do lekarza idę w następnym tygodniu w czwartek, już nawet nie ze względu na drugą kreskę ale na ból podbrzusze przez cały cykl.. a po za tym naczytałam się wpisów że pozytywy mogą wychodzić przy raku szyjki macicy i prędzej w to uwierzę niż w ciążę.

reklama
Do góry