adusia3
Fanka BB :)
sylllwiaaa ;-) moze lekarz powinien sie zastanowic nad zamiana Bebilonu pepti na Nutramigen??? czytalam tu ze czasem Pepti nie pomaga...
ja z innej beczki... co nas biedne czeka czytajac dzieciec gazety z poradami zywieniowymi dla alergikow....
kupilam czerwcowy numer "Rodzicow" i na 67 stronie sa "przepisy dla alergika" - sa tam przepisy na lody i sorbety (razem 4). na wszystkich zdjeciach jest koleczko z adnotacja "bez mleka" a ja w 2 przpisach (wszystkie na lody) znalazlam.... mleko!!! no nie w czystej postaci ale w jednym przepisie byl jogurt naturalny a w drugim smietanka!!! nasza pani alergolog powiedziala ze na diecie bezmlecznej trzeba wyeliminowac mleko i jego przetwory - jogurty, maslanki, smietany, masla, kefiry - wszystko co ma jakikolwiek zwiazek z mlekiem.... a tu w gazecie taka niespodzianka!!!
co wy na to???
Tylko się wziąć i pociąć część mam pewnie tego nie zauważy... bo przecież to nie mleko

,a swoją drogą to mnóstwo osób ma takie podejście.Moja Tina miała poprawę ładna buźka,za uszami rany się zaczęły goić,po prostu ślicznie,wysypka była w odwrocie
.Radość trwała 4 dni już wczoraj zaczęło ją obsypywać a dziś wygląda jak pomidorek:-