reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
TUSKA WIELLLLLKIE GRATULACJE:) Super ze jestescie juz w domku i ze wszystko jest ok:)
Dziewuszki gdzie jest ul Zamenhoffa? Chce sie tam umowic na polowkowe USG do Lesniewskiego. No i bylam dzisiaj z Iza na bilansie 2 latka i lekarka powiedziala ze jej lewe oczko chyba ucieka. Jestem strasznie zmartwiona ze ja matka tego nie widze. I cholera nawet jak mi juz powiedziano to i tak tego nie widze. Jutro musze zapisac Małą do DSK do okulisty aha i ma przebarwienia na zabkach wiec poszukuje i dentysty dzieciecego zeby to sprawdzil. jakbyscie mogly cos doradzic to dajcie znac

Aga ul. Zamenhoffa jest równoległa do Malmeda (od Białówny w dół) blizej sienkiewicza (między Sienkiewicza a Malmeda)
Co do dentystki to od czasu kiedy mój syn dostał zakazenia w słynnej Dentlandii, leczymy mu zabki u CUDOWNEJ PANI ZUZANKI. Syn w jej rękach mięknie jak wosk i daje ze soba zrobic wszystko. Pani jest bardzo spokojna, wszytsko robi powoli i delikatnie. Sama jestem panikara a u niej na fotelu jestem zrelaksowana.

Trzeba sie wczesniej umawiac (na poczatku lipca jej nie ma) Zuzanna Magnuszewska tel. dom6762239 tel. gabinet. 7454545
Legionowa 9/1lok. 207.
Goraco polecam.

Hehe, ale numer. Ja od pani Zuzanny dwa lata temu kupiłam mieszkanie :laugh: Mój mąż też u niej leczy zęby. Ja też będę się musiała wybrać na jakiś przegląd, profilaktycznie, bo nie byłam u dentysty całe wieki.
Jutro idę na pierwsze USG. Już odliczam godziny ;D

reklama
wczodze ja do sklepu z aparatami fotograficznymi patrze a tam moj sąsiad z dołu stoi - i nie byłoby w tym nic dzinego gdyby nie fakt że to był Berlin ihihihihi ale sie uśmialiśmy :-)
świat jest mały :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry