reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Właśnie wróciłam z targów motoryzacyjnych hahahah. ale mi nogi w tyłek włażą ...

Coś ostatnio dziewczyny mało aktywne jesteście na forum :) Pomijając Żużaczka oczywiście ;D Tuśka to wogóle o bożym świecie zapomniała, ale jej to się akurat nie dziwię. Tylko na te obiecane fotki nie moge się doczekać ...

reklama
My bylismy na wyjezdzie nad Rajgrodzkim. W Grajewie mieszka babcia mojego meza wiec u niej nocowalismy a na dzien jechalismy nad jeziorko. Woda cieplutka ludzi nie ma raj na ziemi. Aga dziekuje za namiary na dentystke powiedz mi tylko jeszcze prosze czy ona na kse chorych robi czy tylko prywatnie. Jutro musze zadzwonic na Zamenchoffa i sie umowic na usg wiec jesli laska poprosze o nr tel:) no i jutro bede dzwonic do tej pani dentystki. Wlasnie sobie przed chwilka otworzylam Izy ksiazeczke zdrowia i przeczytalam co co tez tam lekarka wpisala. Az blady stach mnie napadl doslownie jakbym miala dziecko z patologicznej rodziny zez widoczny zeby z pruchnica. Cholera moze Iza ma jednego zeba chorego a moze i tego nie - dla mnie laika wyglada to na ubite szkliwo a zeza jak budzi dudzi nie wiedze:] Oszalec sie przyjdzie

Aga z tego co wiem to Zuza tylko prywatnie leczy. A co do uciekajacego oczka, to dla mnie tez cos takiego mówili, ja nic nie widziałam i olałam. ;D Dziś Bogucha nie ma zadnego kłopotu z oczami i śladu zeza.
Telefon na Zamenhoffa: 7323202

ja właśnie przed chwilką umówiłam sie na wizyte :-) może już poznam ostateczną date porodu :-) np 18 lipca :-) a tak serio to po 10 już może być każdy nastepny dzień lipca byle szybciej :-) ale przed 10 strajkuje i nei rodze:-)

Bogucha zachwycony jazda konną. Jeździł na "dorosłym" koniku, nie na kucu. Zafascynowany na maxa!
Asiołku, to kiedy ta wizytka, kiedy?

Asiołku czekamy na konkrety :)

Jazda konna ehhhhh ..... Zawsze chciałam się nauczyć .... Zazdroszczę Twojemu synusiowi Żużaczku

Dziewczyny do którego tygodnia można brezpiecznie leczyć zębory ??

A tak na marginesie gdzie nam się mamuśka Betti zawieruszyła ??

No wczoraj sie zdziwilam - zadzwonilam na Zamenhoffa zeby sie do Lesniewicza umowicz a kobitka w rejestracji mi mowi ze USG prenatalne wykonuja u nich tylko 2 lekarze i zaden z nich nie jest Lesniewiczem :] Podala 2 nazwiska i teraz nie wiem do ktorego mam isc 1. Lenancewicz a 2 Swiec czy jakos tak. Prosye o porade :) Aha koszt takiego badania 190 zl ale nie powiedziala mi czy jest to z dopllerem czy nie czy jest to USG3 wymiarowe. Wspomniala mi tylko o nagraniu na kasete i pelnym opisem jakby ta kaseta byla najwazniejsza:] No to czekam na Wasze informacje w rzeczonej sprawie:)

Agak ja byłam u Święca Żużaczek była u Lencewicza:-) obaj są super.... ale Lencewicz wiecj nagra na filmik :-) bo ja mam tylko takich kilka ujeć na dvd :-(

Sklep ciązowy jest jeszcze na lipowej koło sphinxa.... a polecam też sklep Junior na Rocha mimo, ze nie ciązowy i nie ma ciążopwych typowo ciuszków każda ciężarna coś sobie znajdzie... bo sklepy ciąowe są za drogie :-(

Ja umówiłam sie na wizyte w czwartek o godz. 16.20 :-)

reklama
Minia moja dentystka powiedziała, ze wystarczy zaznaczyc dentyscie, że jest sie w ciązy i sa bazpieczne znieczulania ktore mozna stosowac juz od poczatku. Ja jednak mysle, ze lepiej odczekac pierwszy trymestr. Ja tak zrobilam

Aga no pisałam wczesniej, ze Lenczewski tez mi nie robił tego usg. Ja byłam u Lemancewicza a Asiołek u Święca. Obie jestesmy bardzo zadowolone. Ta cena to jest z dopllerem i "zabawą" 3d. Czyli pełna diagnoza. Ale jak ja robiłam w 24-tym tygodniu to te 3d wcale nie było az tak super ciekawe. Za to z całosci badania byłam bardzo zadowolona - powoli, konkretnie i z "wykładem" tak, ze oboje z mężem cały czas wiedzielismy co jest badane i co jest na ekranie. Normalnie jak wykład na medycynie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry