reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hihi Asiołku, w tym samym czasie odpowiadałysmy na to samo pytanie hihi

ja polecam :"ciuchland" na rogu jurowieckiej i fabrycznej - jest tam specjalny wieszaczek dla cięzarówek

reklama
No co Ty Gosik już się w swoje ciuchy nie mieścisz...?  ;D
Ja sobie kupiłam dwie pary bardzo fajnych spodni na Allegro. Zresztą to jest kopalnia różnych fajnych rzeczy, ale to chyba kazdy wie :)

Aż tak źle nie jest, że w nic się nie mieszczę, najgorzej ze spodniami. ;D
Akurat mam trochę czasu, żeby pobiegać po sklepach, no i z samopoczuciem coraz lepiej :laugh: , więc postanowiłam to wykorzystać. :laugh: Na Allegro kupiłam sobie też jedną rzecz, ale spodnie to wolę przymierzyć.

Cześć dziewczyny!
Trochę mnie nie było i dużo czytania miałam :) . Chrzciny mam już za sobą- w końcu. Moja maleńka robi się coraz bardziej towarzyska, guga z lalkami, ciągle (prawie) śmieje się i wogóle uwielbia jak rozmawia się z nią a ona wtedy też po swojemu gaworzy. Ładnie rośnie i nie wygląda na 2 miesiące ale na jakieś 3-4.
Żużaczku właśnie awczoraj miałam ochotę sprawdzić ten szmateks na Fabrycznej ale niestety weszłam o 16.55 i zostałam wyproszona bo jaśnie pani o 17 zamyka. Potem byłam na siebie zła, że nie poprosiłam o nr telefonu do właściciela, ale ja już taka jestem niestety. >:(
Tuśka serdeczne gratulacje !!!!! Zdrówka dla Ewy i Tobie!
Pozdrawiam.

Gosik masz najserdeczniejsze pozdrowienia od Zuzanki i gratulacje z powodu roznacego brzunia ;D

Bylismy dzis z Bogucha u niej, zębista ma na medal takze tylko 6 polakowalismy. No i do ortodonty musimy isć zeby przystojniak mial w przyszłosci zabki jak MIster Uniwersum ;D ;D

chyba wszystkie na ostatnie wakacje pojechałyscie :laugh:. Ja w sobote na tydzien wybywam do bielska, moze jakos zniose jazde ale nie moge sie doczekac kiedy zobacze nasz plac budowy. Zdjecia to nie wszystko. A potem, jak wróce to na gwałtu rety bede konczyc kompletowanie wyprawki. Jeszcze tyle zostało....łoj! ;D

A my ciagle na wyjezdzie - tyle spraw sie nazbieralo pod nieobecnosc Karola ze szok:) Jutro jedziemy kupic Izie dorosle lozko tylko nie mam pojecia jakie wiec bedzie sporo biegania po sklepach. Wakacje w tym roku chyba sobie odpuscimy Aha i bardzo bym prosila o dokladne namiary na ciuchlandie o ktorej tak rozmawiacie bo musze sie wybrac:)

Dokładne namiary na ciuchland:
róg ul. Jurowieckiej i Fabrycznej, na przeciwko Domu Pogrzebowego, w takim biurowcu przy zajezdni PKS(jeden tylko jest) na parterze.

Ja też musze się w końcu wybrać do tej sławnej już ciuchlandii hehehehe. Żużaczku Ty nie masz przypadkiem jakiegoś interesu w reklamowaniu tego przybytku? ;D

Wybieram się dziś do gina, może się na USG umówimy i poznam płec malucha.... Zajefajnie by było :D

Ale mnie przedwczoraj tępa pipeta w laboratorium w Eskulapie wkur.....a. Jeszcze jak sobie o tym pomyśle to mi się wątroba przewraca grrrrrr.........

reklama
w tym esculapie na Nowym Świecie??
Ja zawsze byłam super zadowolona, nawet syna tam prowadzam. Taka czarnula przy kosci, mloda tam krew zawsze mi pobiera. To ona Cie wk.??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry