reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
!!! STO LAT DLA BOBOVITKA !!! ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, JAK NAJMNIEJ POTKNIĘĆ I BOLESNYCH UPADKÓW W NAUCE TRUDNEJ SZTUKI CHODZENIA I .... ŻYCIA !!!  :laugh:

ka10040nj6.jpg

HURRA, HURRA NIECH ŻYJE WITUŚ NAM!!!!!!!
Wiele miłości, zdrówka i pomyślności na codzień, samych słonecznych dni i uśmiechów, wielu przebytych kilometrów i jak najmniej upadków
życzą Marysia, Mirek i Mikołaj Zdrajkowscy

STO LAT , STO LAT!!!!
gitarapw9.jpg

Witam Szanowne Forumowiczki!
Jestem mężem Gosika i domniemanym ojcem przyszłego na świat niemowlęcia. Gosik jest matką. Niewątpliwie. Byłem tam. Dziecię i mać czują się dobrze. Stan noworodka dobry. Słyszy, widzi, masa 13,4 kg. Pozdrawiam. W.

Gratulacje Panie W :)
Jakbym nie wiedziała, że to facet pisał to i tak bym zgadła.  ;D Coś mi się wydaje, że dostanie Pan bęcki jak żona to przeczyta ;D
A płeć Pańskiego dziecka Panie W. to jakaś tajemnica?  ;D
Proszę gooooorąco pozdrowić żonę i malucha :)

Gosik pisze:
Witam Szanowne Forumowiczki!
Jestem mężem Gosika i domniemanym ojcem przyszłego na świat niemowlęcia. Gosik jest matką. Niewątpliwie. Byłem tam. Dziecię i mać czują się dobrze. Stan noworodka dobry. Słyszy, widzi, masa 13,4 kg. Pozdrawiam. W.

a ta masa to cos nie za duzo??

Wtam Wiitam
Szanowne Forumowiczki strasznie czujne. Za wcześnie jeszcze aby przypisywać niemowlęciu jakiekolwiek role społeczne, ale niech będzie, jest to dziecię płci żeńskiej o imieniu Filozofia. Masa dziecka cały czas powiększa się. Małżonka pozdrawia. W.
P.S. Bęcki ok!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry