reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
znacznie przyjemniejsza i chyba bardziej skuteczna była by noc pełna namietnosci :D.... nie chce chyba twój męzul, zeby sie dziecko z czkawka nerwowa urodziło ;)

reklama
dla niego Żużaczku napewno - tak dawno nie "*" ze nie moge kolo niego stac w saje bieliznie bo tylko by sie dobierala odrazu do nie  :-[  ;)  :laugh:

ale ja nie mam na to akurat ochoty ... wiec chyba z nocy namietnosci zrobimy sobie wieczorek filmowy  ;) hihihi

jejku, Tuska, ja az piszcze do mojego lubego ale boję sie po ostatnich historiach ze skurczami... Ograniczam sie na razie do namietnego ogryzania mężowskiego ucha (moje ukochane zajęcie) ;D ;D

Chyba sprawdzi sie dziewuszki to co sobie myslalam - że trzeba sie we własnym zakresie w ciuszki zaopatrzyc, bo te co dostaniemy to nie koniecznie praktyczne beda. ;D Wczoraj tesciowa jak mi powiedziała co widziała w sklepie i co jej sie szalenie podobało......to..... UCH..... :P

SZYBKI OBIADEK....HM....
ja zrobiłam ostatnio mojej rodzince mielone na patyku - chicior niesamowity hihihi..... okazuje sie, że i zwykle mielone kotlety odpowiednio zareklamowane moga byc sensacja dnia ;D.

12-go ( czyli w tą niedzielę) mamy pierwsza rocznice slubu. Planowalismy noc w Bialowierzy, w Zubrówce, w tym samym apartamencie w którym nocowalismy po slubie.. ale kicha.... nie moge jeździć samochodem >:(. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

widzisz jak ten swiat Żużaczku skonstruowany ... ja 12-go bede dziecinke na swiat wydawac a Ty bedziesz swietowac ... to z gory wszystkiego najlepszego :-*

a co do tych hitowych kotletow to powiedz przepis to i ja moze bym zablysla np. na chrzciny :D

Wczoraj byłam z malutką u lekarza. Emma waży już 6 kg ale pomimo, że jest zdrowa nie zaszczepili jej. W domu panuje infekcja i dlatego odczekamy aż minie. Chłopcy zachorowali na zapalenie gardeł i już kończą antybiotyk. A ja wczoraj obudziłam się z temperaturą 39,6 stopni. Okazało się, że mam zapalenie płuc i gardła i łykam od wczoraj Augmentin. Na szczęście mogę karmić piersią (najlepiej w maseczce chirurgicznej). Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie i córcia nie zachoruje. Ostatniej nocy kilka razy przebierałam się tak mocno pociłam się. Zmykam do łóżka pocić się.
Miłych snów ;D .

reklama
Zdrówka życzę Betti !!!!

Mój mąż dziś poruszył bardzo ciekawy temat apropos cesarki ... Temat żółtaczki. Czy któras z Was się szczepiła? Ja przyznam sięże nie a szykuje mi się cesarka i już mi głupoty do głowy przychodzą  >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry