reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

elfia rameczka...
014916d46368e5c7med.jpg

reklama
Co ja mam robić?
Własnie zadzwonił mój szwagier z prośbą.
Pisalam wam wczesniej, że mój ex ma inna kobietę. Ta dziewczyna zmarła. lekarze doszli do wniosku, że przyczyną był wielki stres. Ostatnio ex był u jej matki, chcial sie dołozyć do pomnika. I w trakcie luźnej rozmowy ta mama przyłapała go na jakimś klamstwie. nie wiem dokładnie o co chodziło. W kazdym razie błaga o kontakt ze mną. Dalam jej przez szwagra telefon. I czekam.......

O matko i córko, to Ci historyja ....
Skoro już dałaś tel. to nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać na rozwój wypadków ....

Myślisz, że Twój ex miał coś wspólnego ze stresem tej zmarłej nieszczęsnej? Co może chcieć od Ciebie jej matka?

kurcze... ja skończyłam na terapii. Ale trudno mi uwierzyc, że mozna kogoś "zestresowac na smierc". jakies to dziwne....

Wydaje mi się, że jednak mozna, zależy jaki się ma charakter. Jeśli ktoś jest słaby psychicznie i emocjonalnie uzależniony od danej osoby, to wydaje mi się, że nawet da się zamęczyć na śmierć :-(

jestem...
wrocilam z warszawki
umeczona ale co tam
mam sweterek i bluzeczke
mam jeden nie zaliczony egzamin a dwa zaliczone
dzisiejszy pewnie nie zaliczony
w sobotke bylam na spotkanku bylo bardzo fajnie
a dzisiaj siedze i mam swojego laptopika i klikam do was bom sie stesknila
mam na nogach cieple skarpetki takie jak ma zuzaczek hihi
i mi dobrze..w domku

reklama
Do góry