Ona_23 witaj :-)Ja tez cale zycie brzuch wciagam
jak malo jem to jest git,ale jak zjem obiad to od razu mi go wydyma,ratuje sie activia ;-) chociaz przereklamowana ona juz,raz mi pomaga,raz nie.Przerwy robie,bywa ze mi sie przeje to wtedy przez tydzien jej nie tykam.
Moich platkow wlasnie z owa activia juz tez mam dosyc,dzisiaj glodna chodze
bo @ jedzie i juz zaczyna trabic
pierwsza @ ze spiralka po odstawieniu tabl.anty. ...i troche sie jej boje,bo ponoc ma byc obfita i bolesna
edit.
Kazda matka chyba uslyszala,ze cos robi nie tak od innych...ja uslyszalam,od tesciowej :/ a to a tamto ...i tak jak Gaja pisze-jednym uchem mi wlatywalo innym wylatywalo,albo pytalam czy chce mloda na pare dni co bym sobie odpoczela,to od razu bylam matka doskonala
jak malo jem to jest git,ale jak zjem obiad to od razu mi go wydyma,ratuje sie activia ;-) chociaz przereklamowana ona juz,raz mi pomaga,raz nie.Przerwy robie,bywa ze mi sie przeje to wtedy przez tydzien jej nie tykam. Moich platkow wlasnie z owa activia juz tez mam dosyc,dzisiaj glodna chodze
bo @ jedzie i juz zaczyna trabic
pierwsza @ ze spiralka po odstawieniu tabl.anty. ...i troche sie jej boje,bo ponoc ma byc obfita i bolesna

edit.
Kazda matka chyba uslyszala,ze cos robi nie tak od innych...ja uslyszalam,od tesciowej :/ a to a tamto ...i tak jak Gaja pisze-jednym uchem mi wlatywalo innym wylatywalo,albo pytalam czy chce mloda na pare dni co bym sobie odpoczela,to od razu bylam matka doskonala

Ostatnia edycja:
i......... przystojny! juz teraz mu mowie ze wszystkie laleczki z osiedla sa jego
wiec octowego wyprysku bym nie zauwazyla chyba?????????????