A
Alusia8989
Gość
A ja lece zrobić jakiś obiad i kawe sobie bo głowa mnie boli. Trzymajcie się narazie :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i tak na lapku mam powolniejszego neta bo bezprzewodowy...mam jeszcze drugi komp stojacy ale po ostatniej awari i naprawie nie mam tam jeszcze internetu zainstalowanego.
z tymi przerwami miedzy nogami to dobre ,kto ma krzywe to ma jedna wielka przerwe ,hehe tak jak moja znajoma ,ja tam uda mam zawsze zlaczone bo ja mam pelne uda i tego nie zmienie,a nawet podobaja mi sie...wiec po co mam je zmieniac ;-)
a przynajmniej sie czlowiek pilnuje, a jak cos podezre to musi wypisac jak na spowiedzi wszystko i to dopiero
wtedy
;-)
ale po co cos ukrywac? 
jak sobie rpzeanalizujesz tak caly dzien co jesz i np. policzysz kalorie to zobaczysz ile zjadasz i gdzie lezy najwiekszy problem 
)
Olka to pulpa była i teraz troszkę pyzowata jest, Maks też od małego nabity ale on nie wygląda

. Olka ogólnie ręce i nogi szczupłe tylko pimpek taki wystający lekko ma ale myślę, że sie wyciągną jeszcze i wszystkim szczeny opadną
.
a on ewidentnie po mnie ma bo też astygmatyzm i minusy a za moich czasów kompa i w tv nic nie było no i od czego okulary mam
.