reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

więc to nie na smak tylko na psyche działa !as próbowałas moze gorzką czekolade , zaspokaja ,,głód,, słodyczowy? a jest lepsza przy diecie.

A wiecie ze ja nic jeszcze z tymi moimi włosami nie zrobiłam , tak łaże taka nijaka i nie wiem dalej czy blod czy brąż kurka ...

reklama
wieczorem wrzuce zdjęcie to miz podpowiecie czy zostac przy blond czy nie ok, ja tego artykułu nie ogarniam moze własnie z racji koloru włosów?:-)

dobra spadam te gary myc bo przez forum to potem nic nie zrobione, wiem ze mogabym siedziec tutaj caly dzien .

Ostatnia edycja:
Anulka ja tylko Tobie odpisze bo nie bardzo mam czas ale dieta rewelacja i moze też się skusze. A ile schudłaś i w jakim czasie? Potem zadam Ci jeszcze mnóstwo pytań !! :))

Alusia ja mam juz 8 kilo mniej ale to wiesz stres u mnie był jakis czas , a diete mam od miesiąca moze tak od 21 stycznia dokładnie nie pamiętam , najlepsze jest to ze ja juz nie potrzebuje słodyczy , makaronów i tych innych dobrodziejstw po korych nam dupsko rosnie, poza tym trzeba zadac sobie pytanie ; czy ja naprawde tak duzo i tłusto musze jesc????no chyba nie!!
Bo ta dieta to nie głodówka, ta kolezanka schudła wlasnie w 3 miesiace 17 kilo , ja mam nadzieje na to samo.
Alusia wieczorem będe ok

ja sie nie nadaje na jakies diety gzie trzeba cos pitrasic , latac w poszukiwaniach po sklepach i wogole , ja tam wole prosto , kurczak , warzywa , serek i jest ok

a wiecie co mnie zapycha ? jogurt naturalny z lnem mielonym , zapycha żołądek a kalorii chyba wcale nie?bo ja tych kaloriach to sie wogóle nie znam

Gaja no t chyba lepsze jak zwrócenie tego juz z żołądka bo wtedy bys była podejrzana o bulimie ;-)a tak? smak zaspokoisz a głód mozna oszukac jogurtem

Wogóle wiecie co w tym roku 13 rocznica naszego ślubu ale sie tak wszystko pierdzieli ze masakra....a czytałam ze u co niektórych też nie jest dobrze, moze to taki rok dziwny ten 2012??

Ostatnia edycja:
gaja - dobry sposob :tak::-D:-D:-D

anulka - nawet nie mow.. jak dla mnie 2012 narazie jest w porzadku, nie liczac kilku klotni z mezem ale to norma......... :/ :/ mam nadzieje ze poprawie sie i u ciebie i 13 bedzie szczesliwa ;-)
ten jogurt z lnem sprobuje :-)

jak napisalas ze w miesiac tyle schudlas to az nie wierze:-D:-D:-D kurcze tez tak chce!!!!!!! ale nie wiem czemu nie mam motywacji :/ :/ jakos mnie opuscila.....

w sumie to 6 tygodni mojej diety więc jesli schudłam te 8 kilo to napewno ze 3 z nerwów, 5 jest z diety i jedzenia dobrych rzeczy. Moja motywacja ?chce wyglądać i czuc sie dobrze, zawsze sobie wchodze na vitalie i tam czytam ile kto schudł , i wiem ze jak mozna 40 kilo zrzucic mając tak duuuzy zołądek to 15 czy 20 kilo tez sie da

No i kijki ! to mi tez duzo daje a dzien bez kijków to dzien stracony !:tak:a i ocet! ja w to wierze

Ostatnia edycja:
reklama
ale jestem glodna :szok::szok::szok::szok:
wypilam dzbanek zielonej herbaty, pod koniec byla juz fuj gorzka :dry::dry:
ssie mnieeee..................:szok::szok::baffled::baffled:

Do góry