Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Po suwaczku widzę, że już udało Ci sie sporo zgubić. Gratuluję !
zrobiłaś idąc do lekarza.
Znaczy się nie było za dużo, jednak dieta spowodowała, że szybciutko się poddałam...
I tak aż do następnego weekendu
Już wiem, że w piątek przyjedzie moja siska z jelonki więc pewnie znowu wypłyniemy na szerokie wody;-) Tyle że tym razem w domu, po piątku stwierdziałam że dopóki nie zakończę diety nie wychodze na imprezy na miasto bo to wstyd żeby po 3 piwach 32 baba nie pamiętała jak wróciła do domu....

Dlatego przez 1 miesiąc odstawiłam całkiem. No i chyba racja, że na diecie gorzej kopie. Ostatnio jak byli u nas znajomi to po 2 piwach było mi wesoło ;-) A wcześniej z tą kumpelą nie zatrzymywałyśmy sie po kilku ;-) Teraz pytała kiedy poimprezujemy a ja sama nie wiem 
Ogólnie to chyba były moje najsmutniejsze urodziny bo nikt o nich nie pamiętał... ech, życie...

Jednak jak czujesz, że jesteś bardzo głodna to zjedz coś lekkiego. Lepsze to niż jak później ma Cię dopaść mega głód, któremu nie będziesz umiała się oprzeć. Ja czasem jak chcę oszukać głód to pije wodę, sok, czasem mleko. Jednak raczej nie robię tego na noc, bo później muszę wstawać na siusiu ;-)
A tutaj większość leżała super :-) No i tak zamiast jednej kupiłam sobie dwie rzeczy
sięgnęłam po moje zachomikowane zaskórniaki ;-)
I dobrze, niech się włącza nie?