M
Mateuszkowa
Gość
dzień dobry :-)
aleście naskrobały aż miło :-)
dzisiaj się zważyłam i 0,5 kg mniej niż wczoraj
ale pewnie to chwilowe po igraszkach z rana
chyba, że jeszcze przez 2 dni się utrzyma to byłoby cudownie, ale nie wierze w to 
Alusia Ty rozpustnico ;D co za rekordy bijesz haha , a tak się martwiłaś :-) a ja tam myślę, że Ty nadal 1 młodość przeżywasz ;-) super , że wreszcie motywacja wróciła i niech Cię nie opuszcza
, co do robota ja nie pomogę bo ja robie sama wszystko
Edysiek - dzisiaj chyba jakiś leniwy dzień taki, w ogóle zmiana czasu to dla mnie porażka!!
Toxi - ja tam wolę, żeby jeszcze nie biegał ;D haha, dzieci sa urocze :-) mój wczoraj bawił sie z psem 1 raz!! kundel stary warczy na wszystkich a mały mógl go wytarmosić za wszystkie czasy hahaha, a balkon ja tez wyszorowała tzn maż wyszorował
i kupiliśmy takie lampki solarne do doniczek :-)
Gaja ja tam mam zestaw 4 cieni od 2 lat i prawie pełne
nie używam bo mam wrażliwe oczy
, śliczne te zdjęcia a jaki kolorek fajny :-) mężowi przeszło ??? ;-)
aleście naskrobały aż miło :-)
dzisiaj się zważyłam i 0,5 kg mniej niż wczoraj

Alusia Ty rozpustnico ;D co za rekordy bijesz haha , a tak się martwiłaś :-) a ja tam myślę, że Ty nadal 1 młodość przeżywasz ;-) super , że wreszcie motywacja wróciła i niech Cię nie opuszcza
, co do robota ja nie pomogę bo ja robie sama wszystko

Edysiek - dzisiaj chyba jakiś leniwy dzień taki, w ogóle zmiana czasu to dla mnie porażka!!
Toxi - ja tam wolę, żeby jeszcze nie biegał ;D haha, dzieci sa urocze :-) mój wczoraj bawił sie z psem 1 raz!! kundel stary warczy na wszystkich a mały mógl go wytarmosić za wszystkie czasy hahaha, a balkon ja tez wyszorowała tzn maż wyszorował
Gaja ja tam mam zestaw 4 cieni od 2 lat i prawie pełne