reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edysiek no ekstra zdjęcie ;) a Ty jesteś super szczupła ;)

Gaja no włąśnie szukałam na googlach i dużo opini dobrych jest o kremie wyszczuplającym z rool onem w Avonie kupie sobie w następnym katalogu bo teraz już wysłałam ;)

A jakie miałam szczęście bo wczoraj dzwoniłam do przyjaciółki czy chce coś z Avonu no i ona mowi że musi przejrzeć i że napisze mi wieczorem (wczoraj) bo chciałam dzisiaj z rana składać zamówienie. No ale nie napisała więc myśle sobie pewnie nic nie chce i teraz składam te zamówienie i kombinuje i wpisuje i zastanawiam się i właśnie chciałam nacisnąć wyślij a ona napisała i zamówiła za 80zł więc bardzo m się opłaca :D
Tak musiała bym sama za 30 zł zamówić żeby mieć większy upust a tak nie muszę nic zamawiać :))

reklama
Edysiek....:szok: nie mów tego pannie młodej, ale podobasz mi się dużo bardziej niż ona :) tzn. wyglądasz świetnie i lepiej od niej moim zdaniem, żeby nikt nie pomyślał, że coś z moją orientacją nie haloo :-D
Z moim chłopem to samo: chcę coś ubrać do łóżka, a on mnie pyta, czy mi zimno :tak: i po co to ubierałam.
Toxi - Gaja i jej mężuś mają rację: ja swojego poznałam w styczniu a znajomość skonsumowaliśmy w maju :-D i nie myśl sobie, że mnie nie kręcił, bo... już w pierwszą noc po poznaniu siedziałam na nim w jego samochodzie, no ale - sorry - nie dla psa kiełbasa :-D do dziś mi mówi, że podobało mu się, że jestem niedostępna.
Jolit@ - odłożone w czasie czasie znacznie lepiej smakuje :) ugłaskasz go dzisiaj. U mnie też działa, kiedy walnę focha, za to, że B. się obraził, i wychodzi na moje: on łazi za mną i mnie ugłaskuje. I wie o tym, że robię to celowo :-D
Alusia - brawo!!! super, że trzymasz dietę, ja swojej też nie odpuszczam, chociaż nie mogę sobie pozwolić na hardcore z kaloriami, bo karmię Juniorka. Natomiast po 19 - post, a na kolację tylko zielone warzywa.
Jakie owoce? wszystkie, byle nie w nadmiarze i nie wieczorem te bardziej kaloryczne tj. m.in winogrona, które zawierają mnóstwo cukru i nie są polecane na dietę.
coś Ci wkleję:
Indeks glikemiczny węglowodanów - Infografika - WP.Pl
Jedz to, co ma niskie IG, ponieważ wtedy nie skacze cukier, a gdy spada, mamy uczucie głodu lub chęć na coś słodkiego.

Kropeczka ja nie chciałam tego Edysiek mówić ale uważam dokładnie to samo co Ty :D
Dzięki za tą stronke zaraz sobie poczytam. A co do diety to wreszcie dociera do mojego mózgu że musze zrzucić pare kg i wtedy bede się lepiej czuła, będe miala więcej energi ;)

Moje dzieciaki wczoraj dostały namiot dzisiaj wsypałam im kulki i od 7 siedza w pokoju nawet nosa nie wychylają ;D

Sprawdź jeszcze dietę zgodną z Twoją gr krwi, coś w niej jest rozsądnego, bo np. u mnie, po pomidorach, które uwielbiam a które mam w tej diecie zakazane wiecznie byłam głodna... :szok:

No widziałam widziałam ale teraz i tak staram się jeśc inaczej więc nawet podobnie do tej diety zgodnie z grupą krwi ;)
Chociaż oliwki i pomidory tego nie odrzuce ;D Uwielbiam a nie jest jakoś bardzo kaloryczne ;)

dzień dobry

śniadanko w trakcie - 3 małe kromeczki ziarniste z serkiem:zawstydzona/y: + kawka z mlekiem 0,5 %

Toxi ojojoj jaka słodycz, żeby nam tylko z głodu nie usechł, jak cos z nim nie zjesz ;-), Gaja mądrze pisze z tym zwodzeniem, tak to zobaczysz czy mu naprawdę zalezy czy chodziło tylko o jedno ...

Alusia super :-) w nocy TYLKO woda, zero podjadania :no: musimy wyeliminowac Ci nocne karmienie;-) myśle, że możesz jeść np. pomarańcze, grejpfruty - są słodkie odmiany, ananasa świeżego, kiwi, morele, brzoskwinie, jabłuszka itp. , banany też - to sa węglowodany ale te potrzebne :tak: winogrona mają dużo cukru, to prawie jak rodzynki ;-)

Jolit@ hahaha tez oglądałam ;-), musisz to szybko nadrobić, zaskocz go Ty jak będzie akurat jakiś mecz :p :p a ja bym chyba nie mogła spac oddzielnie, tak jakoś dziwnie by mi było :rofl2:

Edysiek dzieki :-) mięsko je już z 4 miesiące :tak: chodziło mi o cos w formie kanapeczek, ale nie wiem czy to już dobry pomysł? rożnie się słyszy.. co do kaszy to ja jęczmienną uwielbiam, ale gryczana dla mnie fuj , ale na słodko ? pierwsze słysze, teściowie jedza z jajkiem :eek::eek: co piątek..ble :p jaka laseczka z Ciebie na tym zdj! ( ładniejsza od panny młodej ;-) ) i &&&&& za egzamin, oby szybko poszło :tak:!!

Kropeczko ja mojego przetrzymałam jeszcze dłużej, ale może dlatego że szczyle byliśmy ;-)

Gaja witaj, jak steperek ? :-)

Mateuszkowa witaj :*
Dzisiaj wstawałam w nocy i tylko woda :p a potem latam do łazienki jak szalona ;P
Jak tam bieganie? Biegałaś wczoraj? :))

Ja mojego trzymałam hmm chyba 3 lata w niepewności ale to też był taki szalony związek :)

reklama
Alusia ja mojego hmmmm ... ja mogejo z 2,5 roku i to było pare mcy po.......zaręczynach hahahaha nieźle co ? :p
możecie się smiać hehehe, ale tak jak pisała Edysiek ten sex a tamten bez porównania, teraz o niebo lepiej :-)

i...nie biegałam :( było zimno:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a teraz czekam na liczn.

Do góry