reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa oj Ty Ty !! Przecież biegiem byś się rozgrzała :) masz zamiar tylko biegać w upale? To gdzieś będzie miesiąc w roku? To moim zdaniem bez sensu .
Ja się nie chce wymądrzać ale sama tego chciałaś :p

A co do sexu to mi się bardziej podobał seks przed ślubem :(

reklama
Alusia kurka wiem, wiem!!! ale bałam sie , że zmarzne hahahahah sama sie śmieje, dziś pojde!!!! musze.. :p no a pozatym mąż wrocił wcześniej z pracy z różą .. hehehe ;> bawilismy sie z małym i tak zeszło.. :/

a powiem Ci, że wg mnie po urodzeniu dziecka jest duuuuuuuuuużo lepiej :-) nie wiem o co kaman, ale jest super
przed brałam tabletki no i libido nie takie, a teraz dużo lepiej :p

Alusia, co myślisz o farbach do włosów z avonu ??????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa ja miałam taki jasny brąz i jest super :)
Łatwo się nakłada, kolor fajny wychodzi :) rewelacyjna odżywka jest a jeszcze są porządne rękawiczki :)
Ja też będe zamawiać ale za miesiac dopiero blond :)) :))

A masz 6 katalog tak? Z niego bedziesz zamawiać?

tak o ile cos ktos zamowi hehehe bo zaczynam od dziś, a chciałam zdażyć złozyć zam, 26 kwietnia, bo inaczej trzeba za paczke płacić, myśląłam nad tym jasny bezowy blond albo szampański ale nie wyjdzie to żółte? -_- na zdj. śliczne no ale na pudełku może byc już inny odcień..

Podobno te farby nie robią tego zółtego odcienia. Tak czytałam na forum bo sama farbowałam ciemniejszym kolorem ;)
No ja dzisiaj zamówiłam i będe miala jutro ;)) ;)) ja tam wole sobie zapłacić te 7 zł ale mam zaraz na drugi dzień praktycznie. Przez to moje klientki są zadowolone i mają więcej czasu na zastanowieniem się co chcą z następnego katalogu :))
Tobie sie teraz zaczeły te 4 miesiace z prezentami a mi się już skończyły. Masz tą ulotke? Co tam masz za fajne gratisy jak uzbierasz zamowienie za te 250zł chyba ? :)

Alusia póki co nie ogarniam hahaha ;-)) mam jakies ulotki ale musze przejrzeć. a co do tych 7 zł, owszem ale musze miec pierw zamówienie takie jak trzeba a tego nie wiem :confused::confused::confused::confused:...

ponoć żółty odcień to nie kwestia farby o włosa a moje właśnie maja tendencję do żółcenia się..

No jasne jak będziesz miała zamówienia to wydaje mi się że 7 zł to nie dużo a tak bym musiała czekać na zamówienie do 2 maja ;/ dla moich klientek to dużo więc płacę ;))

No taki czas oczekiwania na paczkę. Do 2 maja ;/ Niby pisze że jak zamówię do 11 to po 48godz roboczych będzie w paczkomacie a jest całkiem inaczej ;/
A co do diety to czekam do 11 i wypije sobie jogurt śliwkowy ale polowe bo polowe wczoraj wypilam :) a co robisz na obiad? ;) Mnie dzisiaj ta gasza gryczana kusi ale nie wiem z czym hmmm

reklama
nie wiedziałam, ze te paczki tyle idą!! dzieki! :*

ja na obiad hmmm .. nie wiem, mam ogórkowa ale ilez mozna to już 3 dzień:sorry2:, może zjem jajko na twardo i maślanke wypije? albo ugotuje sobie kaszy bądź ryżu i zjem samego - bo nie mam nic chyba do tego :confused::confused: trzeba sobie jakoś radzic hahahaha ;-))

ja czekam na week. i robie znowu kotlety sojowe, uwielbiam!!!!! mąż też :-)

Do góry