A
Alusia8989
Gość
Mateuszkowa zmierzyłam się już kiedyś więc zmeirze się ale dopiero za miesiąc i zobacze 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nic co dobre nie trwa wiecznie, cieszę się chwilą.. : D o 12 zaczynam pracę, 3 klientki mam, potem muszę zrobić ciasto imbirowe z rabarbarem i tort i curry już jutro rano zrobię żeby było świeże. Moja ciocia ma urodziny w sobote, nie będzie dietyyy..
Poza tym Bułgar chce ze mną iść. A ja nie wiem no... Dopiero co z P. chodziłam wszędzie, chociaż nie wszędzie. Ale czasem gdzieś szedł ze mną, a teraz jakoś mi tak dziwnie.
Maja znowu zakatarzona i kaszel ma ...eh,przedszkole sie zaczelo,tak to ona mi nigdy nie chorowala a jak poszla do przedszkola tak juz drugi raz ma katar.
Cos te tempo za szybkie u Was,juz Twoja rodzine chce poznawac?;-) to zaniedlugo bedzie slub planowal
a czemu Ty zadnej fotki nie wrzucisz na zamknietym?? Jak wszystkie to wszystkie 
a ten wyspany
Mow do mnie jeszcze ;-) ...kurcze,ale tak powaznie to lepiej nie mow!!
kiedy ja zobacze wreszcie slonce?? w marcu bylo u mnie pare cieplych dni a kwiecien tutaj taki typowy bo przeplata,troche zimy troche............wczesnej wiosny, bo lata to zadnego w tym kwietniu nie bylo.
rano byl katar i troszke kaszlu ale i tak zawiozlam ja do przedszkola...odebralam ja z przedszkola to pojechalysmy na male zakupy i jak wracalym to przysnela mi w aucie i tak pospala w nim godzine...obudzila sie z wyjcem i problemem wielkim,zupy nie zjadla ...kaszle jak nie wiem co i nos caly zawalony do tego goraczka-pieknie :/