reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
Alusia i ja czekam na rudzielca, mi sie właśnie marzy taki rudy od fryzjera ale nie wiem co z tego wyjdzie:-p

Co do ubioru to ja niby też wiem jak się nie ubierać a i tak zazwyczaj wciskam się w to w czym mi wygodnie, mam kilka takich ładnych rzeczy ale to od święta ubieram. Zazwyczaj mam na sobie dżinsy i tuniki;-)
Co do białego to właśnie zależy jaki fason, jak dobrze skrojony to wcale nie pogrubia a świeżości może wręcz dodać i uroku:-D

A tak btw to mam o -0,8 kg mniej, zaraz kg więc może w tym tyg uda mi się zmienić suwak albo na początku następnego;-)

reklama
Witajcie Dziewczęta :)
Alusiu - czy wyspana? przy moim Juniorze... hm, do 5.45 dał pospać :)
Juz dzis zaliczone odkurzanie i mycie podlog, jakos mi szkoda soboty na sprzatanie, pewnie dlatego, ze jestem w tygodniu sama i wole pobyc/wyjsc gdzies w sobote z moim B.
hahahaha! tez mam zaplanowane wazenie na srode :-D polskie litery mi gdzies wcielo, przepraszam.
Mateuszkowa - brawo, brawo!!! w koncu sie przelamalas... no, a teraz co dzien to 5 minut dluzej i niebawem zaliczysz maraton ;p
Jolit@ - cycusiowe takie podobno sa :no: spac? ok, ale tylko z cycusiem. Zasypial kilka razy w ciagu tych 6 usypian, no ale... ciagle cos mu przeszkadzalo: brzuszek, pies szczekajacy na dworze albo cos mu odbijalo i wstawal.
Toxi - jak mnie nastepnym razem bedzie bolec glowa - pozycz tego swojego Bulgara chociaz na 10 min :) terapeuta jakis...? ;););)
Gaja - noooooo.... ruszylo. super. i oby tak dalej. btw. zgadzam sie z Toba i Edyskiem, ze biale nie zawsze pogrubia. pogrubia zle dobrany kroj. i ja tez tak jak Ty: dzinsy + tuniki/koszule. Natomiast bluzek bialych mam w cholere i jeszcze troche :-D jakos mi dobrze w tym kolorze.
Co do rudego... kolezance, o podobnym kolorze wlosow do Twojego Gaja zamarzyl sie kolor Ewy Minge - wyszla jakas masakra, bo najpierw bylo zdejmowanie tego ciemnego, potem wybielanie, potem rudosc X 2 i w koncu wrocila do swojego czekoladowego brazu.

Kropeczka mi tam szkoda soboty na sprzątanie nie jest bo moj mąż idzie jutro do pracy na 14.30 więc znowu jestem sama ;)
A do tego teściowie idą na impreze wieczorem więc tymbardziej nie będe miała co robić ;))

Ja zaliczyłam już 10 mniut hula hop i 20 brzuszków :)
Potem znowu zrobie 10 mniut hula hopu ;)

dzień dobry :-D

porażka, jakie mam zakwasy na ....brzuchy :-D:-D o matko, jak boli :p , pachwiny to samo :-D:-D:-D

Jolit@ a wiesz, że ci biegający u nas to w wiekszości tez wysportowani, normalnie takie mięśnie im sie zarysowuja jak biegną.....:-D:-D:-D:sorry2: widziała - ale to nie wczoraj - jeszcze takiego pana, no na moje oko dobre 150 kg, wiek ok 45-50 , truchcikiem dreptał, super, że ludzie o soebie dbają, bo mogłby położyć sie przed tv :tak: i ja też taka wyrodna matka jak Ty :p :p no cóż.. :p :p

Toxi czyżby zabawa w pszczółki ??? :-p:-p:-p:-p

Edysiek jakbym miała rolki to już dawno bym śmigała :-) polecam!!!! "wyjedx" wieczorkiem :tak::tak:

Kropeczka taki mam zamiar :p , żeby dojśc do min. 10 km dziennie :p hehehehehe ;-) a mój obudził mamusie po 8.... ;-) wiedział, chyba, że z mamy to zwłoki dziś będą ;D

Gaja super, że waga spadła!! u mnie o 0,5 kg mniej :-) ale pewnie to znowu wahania wody więc suwaczka nie zmieniam..

Alusia, super, że ćwiczysz :-)))

Mateuszkowa a ile Ci zajeło to bieganie wczoraj? :)
Kurcze jak tak chwalisz to może ja też zaczne. W sumie dzieci chodzą spać o tej 19 wiec potem mogla bym biegać tylko nie zawsze bo czasami męza w domu nie ma ;)
Hmmm

Alusia ja mam taka trase, że biegnę wzdłuż drogi 2 x, w jedną str ok 1,5 km zajeło mi to całość lącznie z wyjściem z domu i przyjściem ok 30 min. ja biegam jak mąż wróci, przed kapaniem małego
polecam bardzo :-):-) spociłam się jak nie wiem wczoraj, więc prysznic odrazu po przyjściu :-)

zjadłam śniadanko i zabrać za nic się nie umiem, poćwiczyć trzeba a jakoś mi się nie chce:sorry2:

Wstawiłam me zdjęcie przed moją cała przygodą z odchudzaniem i po:tak:

ja za chwilke będe jadła drugie śniadanie ;P jakaś głodna się zrobiłam :)
Zrobie sobie kanapeczke z jajkiem i rzodkiewką :))
Ostatnio się uzależniłam od rzodkiewki :))

reklama
Alusia super :-)

a zmierzyłas się? żeby spr. czy w obwodzie cos ubywa?? nie zawsze kg odrazu spadają a po wymiarach widać :tak:

u mnie cudna pogoda :-) już 20 stopni w cieniu!

Do góry