reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witajcie :-)
Dzięki za miłe przyjęcie ;).
Alusia startuję od wagi 76kg chciałabym dojść do jakiś 55, ale jak dojdę do 60 to juz powinno być fajnie:-).
A co do diety to raczej nie stosuję żadnej konkretnej poprostu MŻ. Oczywiście nie jem chleba, ziemniaków,
słodyczy. Waga niestety spada strasznie po malutku:wściekła/y:. Budowę mam podobną do Ciebie Gaju wąskie ramiona,
ale za to grube uda i du...ko:wściekła/y:. Z ćwiczeń robię oczywiście brzuszki i troszkę jakieś wygibasy przy muzyce:-D,
przymierzam się też do zakupu agrafki.Gaju czy mogłabyś mi napisać czy ona naprawdę coś daje w sensie wyszczupla uda :-).
Dolączam się do grupy kobitek co mają okres:wściekła/y:dostałam dzisiaj.
Pozdrawiam Was i uciekam do mojego malego zwierconego normalnie mam z nim sajgon:-D.

reklama
Alsia bez dodatkowego zab pozwalamy sobie zaraz po @ i dopiero na kilka dni przed następną@ a tak to dodatkowo gumki - zawsze!!!!! Także nie pozwalamy sobie na szlaeństwa.

Mateuszkowa to Wy zboki jesteście hahaha:-D:-D:-D Biedna babcia gdyby zobaczyła na zawał by padła:-D:-D:-D Ale ja kiedyś też gdzie popadło a teraz tylko w pokoju, ew kuchnia ale na szybko i łazienka od czasu do czasu ale tez na szybkie numerki:sorry:

Editek agrafka jak najbardziej pomaga, na pewno wyszczupla uda w wewnętrznej ich części.
A twój synek to wrześniowy jak mój tylko chyba dzionek starszy

Alusia z tabletkami zawsze w środku a teraz z gumą to różnie ale też W :p czy ja wiem czy jest czego zazdrościć? u nas w łóżku odpada bo mały tam śpi a na kanapie nawet rozłożonej coś mi nie pasuje :p ale wspomnę Ci jeszcze plaże tureckie o to było coś :p

Editek niestety waga spada jak chce, ale nie poddawaj się :tak: słodzisz? pijesz zielona herbatkę?:tak:

Gaja ja zbok ?? a co powiesz na gołe - dosłownie - dziadki z pędzlami :-D na wierzchu , którzy opalają się gdzie popadnie? a pędzle z majtek dziurawych im na boki uciekają :-p

Witam !
Editek witaj w naszym gronie i napisz coś więcej.

O teściowych dalej temat i o pilnowaniu dzieci widzę. To ja napiszę, że moja teściowa zostawała zawsze z Angelą jak oboje pracowalismy razem, i nigdy nie miałam problemu. Zostawiałam ją i tyle. Moja mama mieszka dalej, ale jak trzeba to tez mogę do niej Angelę podrzucić. Zresztą jak jestem w mieście to czasem ją zostawiam.
Powiem też, że moja teściowa nigdy nie robiła z pilnowaniem dzieci problemu, ale ja jakoś wolałam sama się swoim dzieckiem zajmować. Jednak brat K. to już jest innego zdania, zostawiają małą z babcią kiedy się tylko da i nieraz juz widziałam, że teściowa miała nerwa, no ale nic im nigdy nie powiedziała.
Z kupowaniem też mam super, bo kupuje Angeli dużo ciuchów i niepotrzebnych pierdół też :-p Już nie raz jej mówiłam, że po co :eek: No ale już wole tak niż jakby miała nie kupować wcale.
No i wychodzi na to, że moja teściowa to jednak dobry człowiek, zdarza się nawet u teściowych :-D

Toxi przykro mi, że tak wyszło z Bułgarem, choć najwidoczniej tak miało być.
Myślę, że jednak ta znajomość dużo pomogła Ci w lżejszym przeżyciu rozstania z P. Był Ci taki ktoś potrzebny.
Teraz możesz zająć się swoimi sprawami, pojedziesz do Polski i odpoczniesz.

Muszę zmykać, bo chciałam jeszcze dzisiaj iść na ogródek. A urlop już mi się skończył i na 14 idę do pracy. No i dobrze, bo w końcu wrócę na właściwe tory ;-)

Gaja a jak Ty często i po ile razy robisz tą agrafką i jakie masz efekty? ;)) a co do sexu to ja gumki wo gole nie mogę używać bo zaraz mnie uczula ;/ potem mam straszny problem. Wszystko tam na dole mi puchnie i strasznie szczypie. Miesiąc leczenia a i tak potem jest jeszcze długo dyskomfort ;/

Editek to podobnie do mnie a jaki masz wzrost? :))

Mateuszkowa no ale na balkonie to już pełny hardcor dla mnie haha ;D ja mam taki przejrzysty balkon :D ciekawe co by babci i sąsiedzi powiedzieli ? ;P A do tego jestem strasznie głośna więc chyba balkon całkiem odpada ;D

Mateuszkowa dziadek już nie czuję, że mu sznurek ucieka z majtek haha;-) Choc i znam dziadków co ledwo łażą, ręce im się trzęsą a za cycka jeszcze by złapali jakąś młodą:-p A fuj:-D

O własnie mój najmłodszy daje popis możliwości swego głosu, bo chce z Miłosza szafki wsio wyrzucić a ten mu nie pozwala i ryk - ale dobrze robi, nie może mu ustępować, poryczy i mu przejdzie:-p

Alusia ja robię agrafką praktycznie codziennie od 500 do 1000 powtórzeń, efekt taki, że bardziej mięśnie mi sie wyrobiły i wydaje mi się, że od środka są węższe uda, w sensie już mi się nie obcierają (kiedyś latem to odparzenia tam miałam - straszne to). A wiesz moja bratowa też ma uczulenie na gumki.

Ostatnia edycja:
Edysiek, mówisz, że czas wracać do świata żywych ? :p fajnie masz z treściową :-)

Alusia ja nauczyłam się być cicha jak mieszkalismy u teściow, którzy podsłuchiwali pod drzwiami i zawsze, zawsze !!!! musili chodzić po 100 razy obok naszego pokoju, po kiego grzyba to nie wiem :p balkon mam cześciowo zasłonięty a na drugą część poszła stara poszwa :p

Gaja widzisz? rodzeństwo się samo soba zajmie ;D

ja korzystam z tego, że mały śpi i opalam się.. :-) trzeba się prezentowac wkocu na Komuni :D

A wiecie, że ja kiedyś uwielbiałam się opalać a teraz nie lubię, słońce mnie męczy strasznie:-p A w liceum to hebanowa chodziłam bo mnie opala od razu na czekoladę. Może to i dobrze, ponoć bladości teraz w modzie hehe;-) Choć nie powiem bo np nogi o wiele lepiej sie prezentują opalone w sukience niż blade, a to może jakis balsam brązujący kupię, kiedyś z dove byłam zadowolona

No uspałam gada:-) mam trochę czasu dla siebie:-)

Mateuszkowa nie nie słodzę ani kawy ani herbaty i piję zieloną z Bastka z ananasem, kawę oczywiście parzoną bez mleka bo nie lubię. Kurcze u mnie to wogle jest bez sensu bo nie lubię ani nabialu ani jajek tzn. zmuszam się do jedzenia ich:dry:.A co do dziadków z fajfusami wystającymi z gaci :-D:-D:-D ale się usmiałam, chociaż oni to może specjalnie wywalaja na wierzch hihihi

Gaja dzieki w taki razie zakupię sobie. Tak rzeczywiście nasze dzieciaczki wrzesniowe,ale mój miałbyć październikowy heh:-)Czy twój też taki żywy mój wszędzie wlezie a ostatnio nawe wyszedl mi w czasie jazdy samochodem z fotelika i probował otwierać drzwi dobrze,że mam zablokowane. Normalnie nic przy nim się nie da zrobić.

Alusia ale ja niestety jestem niższa mam 162cm:wściekła/y:normalnie pasztet jestem heh....

No i niestety zjadłam pół kromki chleba z pasztetem :wściekła/y::wściekła/y: przez ten okres ciągle coś szukam, ale zjem jeszcze tylko kalafior gotowany i po mału przekonuję się też do kefiru Mateuszkowej heh bo widzę, że świetnie zapycha.
Co do sexu to nasze ostatnio ulubione miejsce to łazienka czyt. pralka hihi

reklama
A ja się 1 maja tak zjarałam że już mi skóra zdążyła zejść ale wczoraj spotkałam kumpla i pytał gdzie byliśmy na wczasach że jestem taka opalona ;)) ;)) ;))

A jakie plany macie na dzisiaj kobietki ?

Do góry