I
inna_a
Gość
edysiek póki co nie ćwiczę , ale muszę zacząć jedyne co to czasem stoper i spacer
JaiKropeczka tak naprawdę te 24kg zleciały mi w ciągu 1,5 miesiąca po porodzie tak bardzo bałam się jeść co kolwiek, że jadłam same biszkopty i suchary żeby mały nie miał kolek stąd tak zleciało nawet nie wiedziałam kiedy, a jak przestałam karmić to waga staneła i tak jest do dziś po karmieniu jadłam wszystko, ale teraz powiedziałam stop . Chcę czuć się sama dla siebie dobrze w swoim ciele, mimo,że mężowi się taka podobam
JaiKropeczka tak naprawdę te 24kg zleciały mi w ciągu 1,5 miesiąca po porodzie tak bardzo bałam się jeść co kolwiek, że jadłam same biszkopty i suchary żeby mały nie miał kolek stąd tak zleciało nawet nie wiedziałam kiedy, a jak przestałam karmić to waga staneła i tak jest do dziś po karmieniu jadłam wszystko, ale teraz powiedziałam stop . Chcę czuć się sama dla siebie dobrze w swoim ciele, mimo,że mężowi się taka podobam
proszę go o coś, a on: "NIE". wrrrr 
przecież to tylko dziecko, a ja, jakby nie było stosuję przemoc (zaraz zacznę nową dyskusję :-)) Gdzie te czasy, że matka lała za przyniesioną ocenę dostateczną z matematyki... teraz się nie bije, tylko rozmawia, a moje to takie wyszkolone w tej rozmowie że mi ręce opadają i pianę mam na ustach
nie wiem czy cos zrozumialas ... takie male psikacze mam jak na astme ludzie uzywaja no i tym malej mam psikac przez ta tube a do tego antybiotyk dostala ,pierwszy raz w zyciu. 

Także nie odzywam sie wcale i nawet na nią nie patrzę - ignoruję, bo w sumie to jest tak, że jak zareagujesz np klapsem to potem (nie wiem jak wy) ma sie wyrzuty za podniesienie ręki i samemu sie podchody do dziecka robi i ono głółwkuje, że mamunia jak sie uniesie to pokornie przyjdzie i ucałuje dzieciunia biednego, który na klapa nie zasłużył a mama taka zła była i terror w nim wzbudziła