• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ala ja tam też wole tu popisać z Wami niż spotykać się z pseudo przyjaciółkami a nie daj boziu szukać ich sobie na siłę:confused2: Jakoś mi ich nie brakuje, jak maja mi zazdraszczać czegoś czego nie mam lub co sobie wmówiły, że mam ale nie chcę sie przyznać to mnie krew zalewa:wściekła/y: No każdy myśli, że jak ja nie pracuję i siedzę z 3 dzieci w domu to mój T. nie wiadomo ile kasy zarabia:confused2:

Szkoda, że Wy wszystkie gdzieś na południu się chowacie, lata świetlne mam do was bo tak raz na jakiś czas mogłybyśmy sie spotkać:tak:

reklama
Gaja no szkoda że tak daleko mieszkamy szkoda :) ale może kiedyś się spotkamy ;) a gdzie Twoja Trzcianka dokladnie leży ? ;)
A co do przyjaciółek to ja też wole pogadać z Wami bo te normalne tutaj to są wredne i zawistne ;P ;)

Hello:-)

Alusia u mnie tak samo jak rolety zaciągnięte to spi do 7 ale wczoraj nam jedna spadła i było widno w pokoju i wstal 6:20:crazy: no ale cóż poradzić. I jak tam stosujesz jadłospis Kropeczki?

Gaja to i tak masz dobrze bo ja myję i prostuję codziennie chociaż mam proste ale po prostownicy własnie lepiej się układają.

Mateuszkowa i jak tam twoje "dzieci" żyjesz:-)?

Edysiek dobry pomysł cały czas na diecie hihihi

Jolit Ty i tak duzo schudłas jak ja bym chciała zeby mi się tak znudziło ja to chyba do końca życia będę na diecie:-D

Kropeczka gdzie:confused2:??

Ja zaraz uciekam do fryzjerka tzn. na 10 ale jeszcze zupę malemu muszę ugotować. Nie dośc że siedzialam do 1 w nocy bo mąż świnie przywiózł i trzeba było popakować i poporcjować to maly wstał o 6 ech... To żem se ponarzekała:-D
Myślę że nowa fryzura mi poprawi coś humor i idę jeszcze dzisiaj na jakies zakupy ubraniowe a co lato jest tzreba wymienic garderobę hihihi:-D
Trzymajcie się cieplutko miłego dnia zajrzę do Was póxniej:tak:

Gaja no szkoda że tak daleko mieszkamy szkoda :) ale może kiedyś się spotkamy ;) a gdzie Twoja Trzcianka dokladnie leży ? ;)
A co do przyjaciółek to ja też wole pogadać z Wami bo te normalne tutaj to są wredne i zawistne ;P ;)

A moja Trzcianka to na północy Wielkopolski sobie leży:sorry: więc daleko:sorry: ale za to nad morze mam 150 km:-p

Editek to pochwal sie fryzurką jak wrócisz:tak:

Editek nie stosuje jej dokładnie ale czerpie pomysły a do tego stosuje te rady które napisała ;)) zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Ale si masz fajnie że idziesz do fryzjera ja też chce ale brak kasy a na zakupy ubraniowe to dopiero po urodzinach w sierpniu ;P :D

Gaja to mam do Ciebie tylko 451 km :D może jak kiedyś pojadę nad morze to zahaczę o Ciebie ? :)) ;))

To wtedy zapraszam do mnie bo ja do Ustronia, Wisły,Brennej,Istebnej mam ok.50km ;))

A Mateuszkowa chyba nie będzie miała teraz za dużo czasu dla nas :(( :((

Kropeczka to chyba zostałą od wczoraj na działce :D

Toxi świętuje urodziny ? ;)) :P

Edysiek w pracy ? :) Albo w ogródku ;)

Jolitk@ gdzie się podziewa? :))

witam :)
Ja wczoraj podzieliłam los Gai - poszło 6 kostek czekolady, o ile nie 8 :tak: do tego jakieś 70 dkg truskawek przez cały dzień (tj. do 14-stej) po południu 1/3 makreli, mała papryka i jogurt naturalny z ziarnami zbóż na kolację, ale @ mi się kończy i... 1 kg mniej :-D suwaka nie ruszam do pn, czekam na utrwalenie.
Gaja - do Łagowa Lubuskiego masz bliziutko, a ja tam zaglądam prawie co rok: przez ostatnie 3 lata z rzędu jeździłam. Świetnie mi tam wchodzi alkohol, uwielbiamy z moją kuzynką szampana, no a jak się skończy to drinki po nim też dobre, no i... nigdy tam kaca nie mam :szok: całe szczęście, że tam nie mieszkam na stałe :-D
Gaja ja wczoraj wchłonęłam mleczną goplanę, chociaż uwielbiam milkę, ale jakoś mnie na tą pierwszą natchnęło.
Edysiek, Jolit@ - wszystko na temat siusiania do nocnika już napisałam, natomiast nie mogę się z Wami zgodzić w jednej kwestii: że dziecko do 18 miesiąca nie jarzy o co chodzi. A jarzy, gdzie mama? jarzy, że je? że idzie spać? bzdury piszecie, że nie jarzy...
nie wiem, może w mojej rodzinie jakieś wybitnie inteligentne dzieci (wątpię, kariery naukowej nikt nie zrobił...) ale dzieci które wymieniłam nie tylko jarzą, ale też wołają, nie mówią sisi, ale jakieś "aaahhh" a zapytane, czy chcą odpowiadają "ne". może w śląskim takie mądre dzieci, nie wiem :-p:-p:-p
Dorota - wytrwałości i cierpliwości zyczę.. i sporo empatii, mimo tego, że facet jak ma 37 st temperatury, to najlepiej dla niego zatrzymać kulę ziemską... :-D
Editek Ty szaleńcze! :-D znowu zakupy??? ja sobie obiecuję zrobić jakieś na 70 kg. No i muszę podkręcić dietę, bo już prawie czerwiec. a właściwie nie dietę, tylko ruch, diety nie zmieniam.
Co do moich jadłospisów... widzisz jak się trzymałam wczoraj? :-D nie odpuszczam natomiast owsianki rano a jak się porządnie objem (cóż to za słowotwór...) ok. 15-stej to nie jestem głodna już wcale, przekąszam coś ok. 19. No ale o 15 musi być ryba, inaczej mnie ssie. Sprawdź!
Alusia - a podobno w Jastrzębiu są dni miasta, nie wybierasz się? ja planuję zobaczyć paranienormalnych, ale nie wiem, co z tą prognozą...
Toxi - udanych zakupów i wyśmienitej imprezy :)
Alusia uśmiałam się z tego tekstu o działce... ale fakt, pracowałam od 11 do 17, 90 litrów wody nanosiłam a plewieniu nie było końca...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane wpadłam Wam tylko powiedzieć co się dowiedziałam ;)
Do nas przyjeżdża piekarnia na kółka czyli koleś rozwozi chleb i mowie mu że chce ciemny chleb bo się odchudzam i ciemny jem i dowiedziałam się że do ciemnego chleba dodają karmel żeby mu nadać ciemny kolor... więc jest dobry dla diety? Chyba niee...

Co o Ty myślicie?

reklama
Przegoń pieczywo z karmelem :)
Kup orkiszowy, jest lekko ciemny, nigdy nie widziałam barwionego, orkisz ma podobne działanie jak owsianka.
Dobry też jest wielozbożowy. Ten kolorowany karmelem jest inny od tego nie barwionego, jak będziesz na większych zakupach obejrzyj chleb krojony-pakowany, sprawdź czy ma karmel w składzie i zapamiętaj kolor.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry