witam

Ja wczoraj podzieliłam los
Gai - poszło 6 kostek czekolady, o ile nie 8

do tego jakieś 70 dkg truskawek przez cały dzień (tj. do 14-stej) po południu 1/3 makreli, mała papryka i jogurt naturalny z ziarnami zbóż na kolację, ale @ mi się kończy i... 1 kg mniej

suwaka nie ruszam do pn, czekam na utrwalenie.
Gaja - do Łagowa Lubuskiego masz bliziutko, a ja tam zaglądam prawie co rok: przez ostatnie 3 lata z rzędu jeździłam. Świetnie mi tam wchodzi alkohol, uwielbiamy z moją kuzynką szampana, no a jak się skończy to drinki po nim też dobre, no i... nigdy tam kaca nie mam

całe szczęście, że tam nie mieszkam na stałe

Gaja ja wczoraj wchłonęłam mleczną goplanę, chociaż uwielbiam milkę, ale jakoś mnie na tą pierwszą natchnęło.
Edysiek, Jolit@ - wszystko na temat siusiania do nocnika już napisałam, natomiast nie mogę się z Wami zgodzić w jednej kwestii: że dziecko do 18 miesiąca nie jarzy o co chodzi. A jarzy, gdzie mama? jarzy, że je? że idzie spać? bzdury piszecie, że nie jarzy...
nie wiem, może w mojej rodzinie jakieś wybitnie inteligentne dzieci (wątpię, kariery naukowej nikt nie zrobił...) ale dzieci które wymieniłam nie tylko jarzą, ale też wołają, nie mówią sisi, ale jakieś "aaahhh" a zapytane, czy chcą odpowiadają "ne". może w śląskim takie mądre dzieci, nie wiem

Dorota - wytrwałości i cierpliwości zyczę.. i sporo empatii, mimo tego, że facet jak ma 37 st temperatury, to najlepiej dla niego zatrzymać kulę ziemską...
Editek Ty szaleńcze!

znowu zakupy??? ja sobie obiecuję zrobić jakieś na 70 kg. No i muszę podkręcić dietę, bo już prawie czerwiec. a właściwie nie dietę, tylko ruch, diety nie zmieniam.
Co do moich jadłospisów... widzisz jak się trzymałam wczoraj?

nie odpuszczam natomiast owsianki rano a jak się porządnie objem (cóż to za słowotwór...) ok. 15-stej to nie jestem głodna już wcale, przekąszam coś ok. 19. No ale o 15 musi być ryba, inaczej mnie ssie. Sprawdź!
Alusia - a podobno w Jastrzębiu są dni miasta, nie wybierasz się? ja planuję zobaczyć paranienormalnych, ale nie wiem, co z tą prognozą...
Toxi - udanych zakupów i wyśmienitej imprezy
Alusia uśmiałam się z tego tekstu o działce... ale fakt, pracowałam od 11 do 17, 90 litrów wody nanosiłam a plewieniu nie było końca...