Hejka
Kropeczko napewno się dostosuję zaraz sobie wydrukuję i powieszę na lodówkę. Fajne te twoje porady kiedy co jeść. A
co do prezentu to mojego starszego tak jak i twojego zadowoli banknot hihi

A co do farbowania to jakis ciemny brąz bo teraz mam trochę inne włosy niz na tamtym zdjęciu a zreszta niewiem zawsze u fryzjera się decyduję. Wrzucę fotke po wizycie heh.
Alusia dzięki za przeslanie a z tym psem to spoko heh a ja tego szpinaku do tej pory nie zrobiłam aż kurcze dzisiaj go zrobię jak mowisz że taki pyszny. A co do dnia dziecka to chyba kupię małemu rowerek biegowy i tak biega ciągle

to z rowerem szybciej się zmęczy heh.
Mateuszkowa co do nocnikto u nas jest od tamtego roku i podobnie jak kropeczka wysadzałam co jakiś czas a wczoraj kupiłam mu nakładkę na sedes i dzisiaj juz kupka była rano ufff przynajmniej tego smrodu nie było i planuję mu kupić jescze takie majteczki na allegro co czuje mokro a nie przemakaja na dywan. Musze go przed zimą nauczyć już widzę że mu pielucha przeszkadza.ale jakiegoś takiego cisnienia to nie mam myślę że się nauczy zwłaszcza że chce i sam chętnie siada:-)
Gaja super pomysł na dzień dziecka. Ja starszemu już kasę obiecałam bo zbiera na grę a małemu jak juz pisałam myślę nad rowerkiem biegowym zobaczymy.
A ja wczoraj byłam w reserved i kupiłam sobie bluzkę i spodenki do kolana takie eleganckie bo nie mialam i zamowiłam sobie z allegro 4 tuniki dzisiaj powinny być ciekawe czy trafiłam z rozmiarem juz się nie mogę doczekać.