• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

:szok::szok::szok: bidulek... zwłaszcza ten ketonal, dreny i inne cuda :no: uściskaj go od znajomej z forum i życz mu bezbolesnego powrotu do zdrowia.
hm... schudnie pewnie, dobrze, że takie pyszne ciasto zrobiłaś :) a masę znam, moja koleżanka piekła rafaello, tam była taka masa jako jedna z kilku lub 2.
no a sex... przecież nie będziecie długo pościć, jak Cię znam ;) :-p Dorota....:tak:
idę obrać truskawki na jutro :)

reklama
to masa Edytki :D :D jest tak boska ze wylizywałam wszystkie miski po niej..:confused2::confused2::confused2:

Iza toz to już 3 dni bez sexu i ja mam już zaległości :D ale "nasze" pozycje sa nie wskazane :P czas pokaże :P , czy schudnie?? nie wiem :D może i tak ale nie przez ciastka które co rusz ktoś mu przynosi do szpitala ;-)

edit: dobrej nocki :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edysiek, wielka strata to dla mnie nie jest bo mam jeszcze niemiecki dowód, ale polski jest ładniejszy. :-D

Dorotko, ale zabawe dziewczynki przynajmniej miały, bo się podzieliły haha :-) Brzydkie zdjęcie miałam, a dziś śliczne mi zrobili, więc jest plus tej całej sytuacji :tak: To ciasto pysznieee wygląda, język mi zaraz w tyłek wpadnie. :zawstydzona/y:

Kropeczko, na koniec czerwca jade do spa, już doczekać się nie mogę :laugh2: Maksiu był kochany, co się najadł, co mama przewinęła, to spał. Ewentualnie chwile się pobawił i znowu jeść pielucha i spać. Dziecko ze złota! ;-) Ale i tak byłam zmęczona, bo z dzieckiem to i zatrzymać się częściej trzeba i w ogóle, samolot jest lepszym rozwiązaniem, ale tyle bym nie wzięła ze sobą co miałam. :sorry:

Bieganie mi się coś przejadło, jeszcze jak biegałam ostatnio to pod żebrem prawym tak mnie bolało, że aż oddychać nie mogłam. W ogóle ja jestem jakaś taka obolała ostatni, tzn byłam. Odpuściłam troche ćwiczenia i jest ok. Od jutra na stepperze będę ćwiczyć. Bratowa ma, niekorzysta z niego więc go sobie na te 3 miesiące przywłaszczyłam :-) znowu trochę z wagą stanęłam w miejscu, nie mam tu wagi, nikt tu wagi nie ma, więc nie będę się ważyć, jak wróce do mojego domku to będę mieć w razie co niespodzianke za te 3 miesiące. :-D

idę się kąpać i spać. Dobranoc. : D

Dzień dobry :))
Ja już nie śpie od 5.30 bo moje dzieci chyba mają jakis bunt ogolny i stwierdziły że nie będą spać heh :)) no ale już gotuje sobie jajka do tego zrobiłąm pranie a potem musze ogolnie posprzątać i upiec ciasto bo jutro Dzień Dziecka musze mieć coś do kawy jak przyjadą goscie do dzieciakow :D :D

Mateuszkowa tort super !! Naprawde bardzo apetycznie wygląda !! Mogłaś nie wstawiać zdjęcia bo teraz mam ochote na coś słodkiego :)) a mąż dzisiaj się już odzywał? Jak się czuje? A seks może być całkiem ciekawy :P :D :D

Kropeczka gdzie jedziecie nad morze? ;) a nie mow mi nawet o truskawkach bo jakoś nigdzie ich nie moge złapać ;/ a po drugie Olek ma uczulenie i nie chce żeby chłopak widział i się męczył że nie może zjeść :((

Toxi najważniejsze że będziesz coś robić ;)) a Ty raczej z tych trzymających się swoich postanowien to napewno będziesz powolutku dalej chudła ;)) a super że mały był taki grzeczny ;))

Dziewczyny macie jakieś niespodzianki dla swoich dzieciaków na jutrzejsze święto ? ;))

witam,
Dorotka piękne ciacho :tak: i na pewno bardzo smaczne:tak:
A co do sexu jeśli u was 3 dni to zaległość to chylę czoła:eek: U nas to norma co 3 dni:-p

Poza tym wczoraj miałam dzień mamy u Olki w przedszkolu i godzinę przed takie cyrki mi urządzała, że nie chce iść że aż zła byłam, ona strasznie sie stresuje i potem jest histeria przed takimi występami ale suma sumarum wyciągnęłam sukienkę co na komunię ma ubrać i piękną opaskę i jakoś się dała przekonać i pięknie mówiła i śpiewała:tak: ech coś czuję, że jak za rok do szkoły pójdzie to ja dopiero doznam co to jest posiadanie dziecka w szkole, bo z Miłoszem nic nie muszę siedzieć:sorry2:

Ala my idziemy na pizzę i ew lody:tak:

Gaja każdy inaczej reaguje na stres a może ona z czasem z tego wyrośnie ?? ;)) ;))
A dzięki za pomysł w sumie po co kupować następne zabawki jak można ich zabrać na lody i pizze :)) dzięki :*

dzień dobry

moje kochane syniątko wstało przed 6 z kupalem , eh...........:sorry::sorry::sorry: powiedzcie mi na nocnik za wcześnie tak? mam, kupiłam, sadzałam - teraz nie wyrabiam więc odpuszczam, ale sisi było raz, jeden jedyny raz, nieświadomie na pewno, książeczki oglądamy ale ileż można siedzieć, boje sie, że się zrazi, że to " kara " moja matka już oczywiście, nocnik, nocnik, bo my z bratem robiliśmy od 6 mc i szybko było, jest nie do przetłumaczenia, że chce inaczej i z tego wszystkiego zaczęłam się zastanawiać, że może trzeba????? już trenować???
Żanetko jakoś w tym tygodniu mam nieodparte chęci więc dlatego ten "głód" na sex :-p:-p:-p:-p:-p wiesz u nas w związku to są realizowane zawsze moje chcice bo biorąc pod uwagę męża nie wychodziłabym z łoża:eek::eek::eek: co 3 dni to często u nas różnie raz dzień po dniu a raz tydz przerwy ;-) nie wbijamy się w stereotypy.. oby Oli przeszedł ten stres, chociaż ja mam go do tej pory aż miałam nerwice żołądka w szkole..:eek::eek::eek:

Aga to jak śliczne zdj to zmieniaj do avatarka :tak::tak::tak: a jak Maksiu ?? nie boi się rodzinki? w końcu pewnie nie widział ich za często ? mój to jak jest więcej obcych osób zaczyna ryczeć :( taka przylepa sie zrobiła..eh..

Ala torcik czeka na męża więc nie ruszam :-D:-D:-D już dziś ponoć lepiej, ale to sie okaże czy go wypiszą.. dzieciaki maja bunt?? aż się tego boję u siebie.. mój Mati nauczył sie...szczekać :eek::eek::eek::eek: i to wydaje takie odgłosy jak jakiś wilczur :confused::confused::confused::confused: aha i umie przybić żółwika :-D:-D:-D jak Ty to znosisz wszystko ? jak dzieci? rodzice komentują? " a nie mówiłam" czy wspierają Cię? jesteś baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dzielna, podziwiam skąd ta energia w Tobie ( na pewno nie z jajek :D ) a święto nie jutro tylko w piątek hihihihih, ja nie wiem co... :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa a ja byłam przekonana że to jutro ;)) ;P a to dobrze :P w takim razie dzisiaj dalej nic nie robię heh :D ;))
Co do nocnika to Olek lada chwilka ma 2 latka i dalej robi do pampersa i ciężko mi strasznie z nim idzie i z nocnikiem za to Jasio miał 1,5 roku i zaraz załapał o co chodzi z nocnikiem więc każde dziecko jest inne i trzeba próbować ale wydaje mi się że Twój synuś jeszcze jest za mały :))
A jak ja to znoszę? A no czasami mam dość i najchętniej to bym to rzuciła wszystko ale np dzisiaj mam dobry humor, wyspałam się i jakoś daje rade :) czasami zaprowadzę ich do pokoju i muszą się tam bawić 30 minut bo wiedzą żę mama potrzebuje czasu dla siebie ;)) ;))
A co do szczekania to u mnie jest tak. Olek to jest malutki piesek (tak stwierdził Jasio) i chodzi po czterech a Jasio to jest jego pan. Olek chodzi i szczeka, pije z miseczki jak pies. Czasami to umieram ze śmiechu :))

Przepraszam że tak o sobie :))

hahahahah no popatrz ja tak brata tresowałam byl psem i byl też moją młodszą siostrą mówiłam do niego KASIA:eek::eek::eek: dramat ;P

reklama
Haha nie no na to jeszcze moje zieci nie wpadły żeby jeden z drugiego siostre zrobić ale psem Olek jest i czasami nawet Jasio udaje że go na smyczy prowadzi ;D ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry