• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ala ja bym nie świrowała zrób normalne ale zjedz jednego :tak: albo dwa maximum bez sosów itp.

Toxi nie wiem czemu ale ja Cie widzę w zamszowych szpilkach z koturną w kolorze fuksji albo turkusu..o matko boskie..
ZAMSZOWE SZPILKI BEZ PIĘTY D20P /10 różowy | Obuwie Damskie \ Czółenka | Obuwie Damskie, Botki, Kozaki, Trampki, Czółenka, Szpilki
albo
TRUFFLE - ZAMSZOWE SZPILKI LER2HP /25 różowy | Obuwie Damskie \ Czółenka | Obuwie Damskie, Botki, Kozaki, Trampki, Czółenka, Szpilki

sama bym takie założyła, ale 2metry mi nie potrzeba żeby mieć :D

reklama
Te szpilki bez pięt mi sie nie podobają ale te różowe są cudne :P :D

Dobra dobra ale bez przesady :P gdzie Wyście się podziały?
Ja już zdążyłam dzieci zostawić babci i być 2h na zakupach, na cmentarzu podlać kwiatki a Was nie ma? :> :>
No ale wracając do zakupów to zrobiłam sobie zakupy dla siebie i kupiłam sobie marchewki w razie napadów głodu będę je jadła :D :)) ;))

Halo Halo dziewczyny odzywać się !! :D
Aaa moge zjeść teraz jajko sadzone i kapustę kiszoną? ;)

Aha i jeszcze mi powiedzcie potrzebuje użyć sera fety,parmezanu albo zwykłego sera co najlepsze? Albo czym ewentualnie zastąpić? ;>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
Wczesniej jakoś czasu nie było :sorry2: Zwykle uda mi się przysiąść zaraz po pracy jak obiad wcinam, ale dzisiaj córka zajęła laptopa.
Ja jak zwykle zabiegana. Najpierw siedziałam przy garach - udusiłam młodą kapustę i zrobiłam kopytka. Potem poszłam troche poplewić na ogródek. W końcu stwierdziłam, że przydałoby się szczawiu narwać na zupę. To poszłam z Angelą na łąkę, troche pospacerowałyśmy, mam szczaw i śliczny bukiet polnych kwiatów :tak: A na koniec jeszcze poszłam ogródek podlać.

Coś tam pisałyście o nocniku. To i ja napiszę swoje zdanie ;-) Jak dla mnie dziecko do 18 miesiąca nie jarzy o co chodzi i takie sadzanie na nocnik w celu łapania siku czy kupy jest dla mnie bez sensu.
Angela pożegnała się z pieluchą jak miała gdzieś 2 lata i 3 miesiące. Odbyło się to szybko, bo już wiedziała o co chodzi.
A że nasze mamy mówią, że kiedyś dzieci do roku sikały same :eek: Kiedyś nie było pampersów, a pieluchy prało się we frani, więc chyba wiadomo dlaczego ;-)

Na Dzień Dziecka moja córcia sama sobie wybrała prezent już pisałam takiego psa Chi Chi love w torbie :rofl2:
A w piątek w szkole jest festyn rodzinny i Dzień Matki. Miałam brać urlop, ale nie mam juz za dużo to się zamienię z koleżanką i pójde do pracy na 2 zmianę.
A jutro pracuję od 8 do 16, to znowu dzień mi zleci.

Mieliśmy jechać na weekend gdzieś pod namiot, ale pogoda ma się popsuć to siedzimy w domu.
Podobno szwagierka robi urodziny w sobote mojej chrześnicy, mi na razie o tym nic nie wiadomo :eek: coś mi Angela mówiła. Ciekawe kiedy coś powiedzą :oo2: ale to normalne, tzn. nienormalne ale tak jest zawsze :hmm:

ja też jestem, dzis mega niedietowo, czekolada wygrała ze mną ale to jakis taki dzień bo jak ją pochłonęłam to od razu usnęłam z Maksem a ja rzadko żebym w dzień spała:confused: Cóż jestem tylko człowiekiem:-p

I kurcze chyba w przedszkolu wypadła mi karta Olki do podbijania i już mnie skręca bo nie wiem czy ją ktoś oddał i czy ewentualnie za wyrobienie nowej nie zabulę za dużo:sorry2: Jutro musze popytać czy sie nie znalazła:zawstydzona/y:

Edytko u nas w sobote w szkole jest Festyn Rodzinny i każda klasa jest kibicami konkretnej europejskiej drużyny, Miłosza klasa Holandii więc zakupiłam mu na allegro czapeczkę i koszulkę reprezentacji (ale używane bo nie zwariowałam aby takie ceny płacić) i bedzie z chęcią nosić bo on lubi taki job twoju za moju pomarańczowy kolor:-p

Alka jajka jedz do woli i kapuchę, mało kalorii a zapychacz, ja jutro kiszonej sobie zakupię:tak:

Ostatnia edycja:
Alusia, mam ale żadne do sukienki nie pasują. Mam łososiową, a szpilki jakie mam to albo czarne, albo białe, albo jakieś białe w niebieskie wzory albo niebieskie. Brązowe jasne pasowały by bo ma pasek w pasie taki cienki brązowy jasny.

Mateuszkowa, szpilki idealnie wpadają w mój gust. : D
ale najbardziej chyba by takie pasowały w tym jaśniejszym kolorze. Ale nie mam czasu na zamawianie przez neta, jutro muszę jechać jakieś kupić. Mój ulubiony sklep ma jakieś przeceny więc może na jakąś promocje się załapie. :-D A jak nie to założe moje białe koturny, ze słomianą koturną. : D A tak serio to myślałam, żeby w tej łososiowej sukience co mam na urodziny to inny pasek czarny założe a nie brązowy i czarne szpilki do tego, i czarną marynarke na wieczór. : ) to chyba dobry pomysł. : D

Aga, zamień paski i będzie cudnie :tak::tak::tak:

ja padam na ryj
mam dwoje dzieci..
latam od jednego do drugiego -_- mąż jeszcze wczoraj na morfinie był a dziś juz niestety..uroki życia bez :-psilne leki, lód co 2 godz, podpory pod nogę, musiałam mu pomóc w kąpaniu, masakra jak człowiek jest bez nogi..a tak to się nie docenia..
padam jednym słowem
dobrej nocki :*

Coś tam pisałyście o nocniku. To i ja napiszę swoje zdanie ;-) Jak dla mnie dziecko do 18 miesiąca nie jarzy o co chodzi i takie sadzanie na nocnik w celu łapania siku czy kupy jest dla mnie bez sensu.
Angela pożegnała się z pieluchą jak miała gdzieś 2 lata i 3 miesiące. Odbyło się to szybko, bo już wiedziała o co chodzi.
A że nasze mamy mówią, że kiedyś dzieci do roku sikały same :eek: Kiedyś nie było pampersów, a pieluchy prało się we frani, więc chyba wiadomo dlaczego ;-)

Zgadzam sie z Toba w 100% Edysia :-D moja tez miala wlasnie 2 lata gdy zaczelysmy nocnikowanie i poszlo bardzo gladko...w szoku w ogole bylam,ze tak szybko zalapala o co chodzi.

Witam tak w ogole :-D sorki dziewczynki ale ja ostatnio nie mam weny.........znudzilo mi sie chyba odchudzanie :sorry2: jak tak czytam,ze Wy ciagle patrzycie na te kalorie ,ja nie patrze ,wiec glupio mi sie odzywac... nie daze do idealu niewiadomo jakiego,jestem szczupla i na tym trzeba poprzestac a ze jakas zwalka tam wisi :-D jak masz ladna buzie to reszta Twojego ciala sie nie liczy :-D:sorry2:

Zalatany byl w ogole ten tydzien poprzedni..to tu,to tam,jadlam tyle co nic...ale od paru dni mam znowu napady na slodkie ale to dlatego,ze @ sie zbliza... snickersy szly ,lody itp,ale ja podobne jak Mateuszkowa,jak zajadam sie slodkosciami to nie jem nic innego bardziej tresciwego...tak wiec sie wyrownuje,dzisiaj waga 61,5 :-D

Musze od nowa w rytm wpasc...bo troche Was zaniedbalam :zawstydzona/y: ale codziennie czytam :tak:

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-)
Gaja no właśnie takie festyny powinny być w sobotę, każdemu by pasowało. A tak kombinuj, żeby być. Niby nic takiego ale dzieci tego chcą. W piątek to będzie gdzieś do 13 najdłużej, to akurat do pracy zdążę.
Oby karta się znalazła.
Mateuszkowa współczuję chłopa w domu i to w dodatku chorego. To prawda, że masz teraz dwoje dzieci :-p Na pewno go boli i jest mu ciężko, ale pewnie co się nasłuchasz :rofl2:
Dobrze, jednak że już jest w domu, życzę mężowi szybkiego powrotu do zdrowia.

Toxi jak założysz czarny pasek to będzie akurat. Ale nie zaszkodzi pochodzić i poszukać nowych butów, tak dla poprawy humoru :-)
A ile Ty latek jutro kończysz ? 20 ?
Jolita nikt Ci się nie każe już odchudzać, przecież masz ładną figurę :tak: Ale to nie znaczy, że masz z nami nie pisać. Będziemy Cie pilnować żebyś na złe tory nie zeszła ;-)
Ja sama dobrze się tu czuję, jakoś ciężko by mi było Was opuścić. Dlatego jakby co będę zawsze na diecie ;-) nie ważne jakiej, byleby na diecie :-D

Idę dziecię budzić.

witam z ranka,
właśnie włoski umyłam, kurka muszę co 2 dzień jakie to wkurzające a właściwie musiałabym codzień tylko nie chcę ich przyzwyczajać do tego bo potem codziennie tłuste będą:wściekła/y: I te potem suszenie i układanie prostownicą:confused2: nienawidzę tego ale mam takie włosy, że jak nie wyprostuję to każdy po wyschnięciu w inną stronę i takie napuszone do tego są:confused2:

Jolu ale ty i tak piękną wagę masz, nie masz co sobie wyrzucać:tak: a my tu nie tylko o diecie piszemy więc odzywaj sie często;-)

reklama
Dzień dobry :) A ja dzisiaj znowu pospałam do 7.20 bo wczoraj powiesiłam Olkowi w pokoju koc zamiast rolety i ma ciemno w pokoju to długo śpi :D :)) naaaaareszcie !! :P

Jolitk@ ja też ostatnio odpuściłam troche ale pisze z Wami dalej bo jestescie moimi jedynymi przyjaciółkami ;) więc Ty nawet jak się nie odchudzasz to pisz w miare możliwości z nami ;* ;)) ;)) a po drugie Ty już w sumie chudzina jesteś więc musisz pisać !! :*

Edysiek no to faktycznie zalatany dzień miałaś ;)) a co do weekendu to słyszałam że ma być brzydko a ja chciałam jechać z kuzynką do Wisły... zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Gaja no to masz problem z włosami. Ja też musze myć co 2/3 dni ale na szczęście nie musze prostować. Robie to tylko od święta :) a tak to tylko wysusze, potem rozczesze i mam spokoj :D

Toxi sukienka łososiowa to moje marzenie no i jak nie masz butów to może tak jak mówisz czarny pasek, czarne buty i czarny żakiet :) zrób potem zdjęcie i się nam pokaż ;* ;))

Mateuszkowa ja też nie zazdroszczę chorego i niesprawnego chłopa w domu :) ;P ale napewno będzie coraz lepiej :* życz mu szybkiego powrotu do zdrowia :)) :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry