M
Mateuszkowa
Gość
Ala ja bym nie świrowała zrób normalne ale zjedz jednego
albo dwa maximum bez sosów itp.
Toxi nie wiem czemu ale ja Cie widzę w zamszowych szpilkach z koturną w kolorze fuksji albo turkusu..o matko boskie..
ZAMSZOWE SZPILKI BEZ PIĘTY D20P /10 różowy | Obuwie Damskie \ Czółenka | Obuwie Damskie, Botki, Kozaki, Trampki, Czółenka, Szpilki
albo
TRUFFLE - ZAMSZOWE SZPILKI LER2HP /25 różowy | Obuwie Damskie \ Czółenka | Obuwie Damskie, Botki, Kozaki, Trampki, Czółenka, Szpilki
sama bym takie założyła, ale 2metry mi nie potrzeba żeby mieć
albo dwa maximum bez sosów itp.Toxi nie wiem czemu ale ja Cie widzę w zamszowych szpilkach z koturną w kolorze fuksji albo turkusu..o matko boskie..
ZAMSZOWE SZPILKI BEZ PIĘTY D20P /10 różowy | Obuwie Damskie \ Czółenka | Obuwie Damskie, Botki, Kozaki, Trampki, Czółenka, Szpilki
albo
TRUFFLE - ZAMSZOWE SZPILKI LER2HP /25 różowy | Obuwie Damskie \ Czółenka | Obuwie Damskie, Botki, Kozaki, Trampki, Czółenka, Szpilki
sama bym takie założyła, ale 2metry mi nie potrzeba żeby mieć
Zwykle uda mi się przysiąść zaraz po pracy jak obiad wcinam, ale dzisiaj córka zajęła laptopa.
Kiedyś nie było pampersów, a pieluchy prało się we frani, więc chyba wiadomo dlaczego ;-)
ale to normalne, tzn. nienormalne ale tak jest zawsze 
Cóż jestem tylko człowiekiem

A jak nie to założe moje białe koturny, ze słomianą koturną. : D A tak serio to myślałam, żeby w tej łososiowej sukience co mam na urodziny to inny pasek czarny założe a nie brązowy i czarne szpilki do tego, i czarną marynarke na wieczór. : ) to chyba dobry pomysł. : D
I te potem suszenie i układanie prostownicą
nienawidzę tego ale mam takie włosy, że jak nie wyprostuję to każdy po wyschnięciu w inną stronę i takie napuszone do tego są