Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
Kropkaja wiem tyle,ze dziecko 8 czy 12 miesieczne kompletnie nie kotroluje sie ............
w sensie swoich potrzeb fizjologicznych,cos mu wycieka ale nie jarzy ze ma to leciec do nocika zamiast do pampa
takie male dzieci nie panuja po prostu nad tym,robia kupe i siku i tyle a ze mamie chce sie bawic w chwytanie tej kupy do nocnika to niech sie bawi :-) mnie sie nie chcialo. Duzo zalezy tez od dziecka i wielu innych czynnikow .........moja siostra nie miala kasy na pampy to stanela na glowie by mlodego oduczyc i jak mial poltora roku to sikal na nocnik.
Kazda z nas ma swoja racje i tyle...ja tylko mysle,ze im dziecko starsze tym latwiej,bo takie male to sadzasz i sadzasz i uczysz i przyzwyczajasz ...........mnie sie nie chcialo
szybciej i wygodniej jest zalozyc pampa ,a mloda skonczyla 2 lata to poszlo nam latwo i szybko ...
Toxi ma jutro urodziny chyba ??
Alusia oj tak,chleb sie barwi karmelem by byl ciemny ,bez sensu to...ja tu kupuje sobie taki mokry wrecz ,naszpikowany ziarnami do bolu ;-)
Editek ja schudlam wiecej niz na suwaczku,w dzien porodu wazylam 85 kilo
ale tak ustawilam suwak,bo tak naprawde zaczelam sie odchudzac z wagi 70 ,a tamto 15 po porodzie jakos tak se samo spadlo
Gaja znalazla sie ta karta??
A wiesz moja siostra ma ten sam problem,jest w domu z 4 dzieci nie pracuje a maz w Anglii i tez wszyscy mysla,ze na kasie leza
te ludzie sa jakies glupie,4 czy 3 dzieci trzeba ubrac,nakarmic ,kazde cos chce ,rachunki do tego ...na to ludzie nie patrza?
Dzisiaj na sniadanie zjadlam bulke
bo nie mialam swojego czarnego chleba ,tylko dwie pachnace buleczki ...
takie male dzieci nie panuja po prostu nad tym,robia kupe i siku i tyle a ze mamie chce sie bawic w chwytanie tej kupy do nocnika to niech sie bawi :-) mnie sie nie chcialo. Duzo zalezy tez od dziecka i wielu innych czynnikow .........moja siostra nie miala kasy na pampy to stanela na glowie by mlodego oduczyc i jak mial poltora roku to sikal na nocnik. Kazda z nas ma swoja racje i tyle...ja tylko mysle,ze im dziecko starsze tym latwiej,bo takie male to sadzasz i sadzasz i uczysz i przyzwyczajasz ...........mnie sie nie chcialo
szybciej i wygodniej jest zalozyc pampa ,a mloda skonczyla 2 lata to poszlo nam latwo i szybko ...Toxi ma jutro urodziny chyba ??
Alusia oj tak,chleb sie barwi karmelem by byl ciemny ,bez sensu to...ja tu kupuje sobie taki mokry wrecz ,naszpikowany ziarnami do bolu ;-)
Editek ja schudlam wiecej niz na suwaczku,w dzien porodu wazylam 85 kilo
ale tak ustawilam suwak,bo tak naprawde zaczelam sie odchudzac z wagi 70 ,a tamto 15 po porodzie jakos tak se samo spadlo
Gaja znalazla sie ta karta??
A wiesz moja siostra ma ten sam problem,jest w domu z 4 dzieci nie pracuje a maz w Anglii i tez wszyscy mysla,ze na kasie leza
te ludzie sa jakies glupie,4 czy 3 dzieci trzeba ubrac,nakarmic ,kazde cos chce ,rachunki do tego ...na to ludzie nie patrza?Dzisiaj na sniadanie zjadlam bulke
bo nie mialam swojego czarnego chleba ,tylko dwie pachnace buleczki ...
z fusów z dzisiejszej kawy Ci tak wyszło?
a jeszcze kulac sie autem tesciowej bo w moim cos w kole stuka i trzeba cos wymienic...eh.
ale mnie nosiło ale sie nie dałam, jeszcze darła sie w domu i w końcu uległa i przeprosiła i ma kare na komputer - nie ma grania o nie!!! Konsekwencje muszą być
To pójdę jutro na 6, przed 9 pojadę do szkoły i wrócę około 11:30. Kierownik się zgodził, więc ok.
Poszła do pokoju a ja pozbierałam te kredki
Mnie zaraz bierze jak mam syf w pokoju i wolę sama posprzatać i mieć święty spokój. Jakby to było u niej to bym nie odpuściła.