Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
Toxi jak to nie masz talentu? robisz paznokcie przeciez
a tatuaz naprawde ladny i juz tak fajnie wyglada na drugi dzien??
ja myslalam,ze dopiero po kilku dniach,ze skora czerwona jest i opuchnieta... teraz to tymbardziej chce
ale wolno z tatuazem do solarium chodzic
Kropka to fajnie sie masz z tym gotowaniem
wtedy mozesz sie latwo odchudzac jak myslisz tylko o jedzeniu dla siebie ;-) mezus zje na miescie-super,bajka...ja codziennie wymyslam co mam gotowac ,czasami juz mam tego dosc i kupie gotowe lasagne albo pizze.Moj wraca 19-20 wlasnie i wtedy je swoja obiado-kolacje.Danie obiadowe na kolacje o :-) chociaz to nie jest tak,ze gotuje tylko dla niego,sama tez potrzebuje zjesc cos cieplego ;-)
Mateuszkowa no to teraz juz z gorki.......... a ,no i wskakuj na byka
noga chyba w tym nie przeszkadza?
Cale szczescie,ze ja mam tesciowa,ktora nie jest matka mojego meza
ale za to synus mojej tesciowej ten z tatuazem
jego dziewczyna badz zona bedzie miec ciezki zywot...bo to 100% mamisynka
Edysia nie martw sie ciastem ...Ty masz chociaz motywacje na cwiczenia a ja od prawie dwoch tygodni nic nie robie,kolko poszlo w odstawke nawet i juz czuje,ze mi samara zas rosnie
edit.
A Kropka juz nie cycujesz,ze drinkowalas?
a tatuaz naprawde ladny i juz tak fajnie wyglada na drugi dzien??
ja myslalam,ze dopiero po kilku dniach,ze skora czerwona jest i opuchnieta... teraz to tymbardziej chce
ale wolno z tatuazem do solarium chodzic
Kropka to fajnie sie masz z tym gotowaniem
wtedy mozesz sie latwo odchudzac jak myslisz tylko o jedzeniu dla siebie ;-) mezus zje na miescie-super,bajka...ja codziennie wymyslam co mam gotowac ,czasami juz mam tego dosc i kupie gotowe lasagne albo pizze.Moj wraca 19-20 wlasnie i wtedy je swoja obiado-kolacje.Danie obiadowe na kolacje o :-) chociaz to nie jest tak,ze gotuje tylko dla niego,sama tez potrzebuje zjesc cos cieplego ;-)Mateuszkowa no to teraz juz z gorki.......... a ,no i wskakuj na byka
noga chyba w tym nie przeszkadza?
Cale szczescie,ze ja mam tesciowa,ktora nie jest matka mojego meza
ale za to synus mojej tesciowej ten z tatuazem
jego dziewczyna badz zona bedzie miec ciezki zywot...bo to 100% mamisynka
Edysia nie martw sie ciastem ...Ty masz chociaz motywacje na cwiczenia a ja od prawie dwoch tygodni nic nie robie,kolko poszlo w odstawke nawet i juz czuje,ze mi samara zas rosnie

edit.
A Kropka juz nie cycujesz,ze drinkowalas?
Ostatnia edycja:
wyje z bólu jak się jej dotknie od kostki po udo
Spodnie miałam do kolan mokre a o butach juz nie wspomne. Tyle dobrze, że jakieś stare wzięłam. A błoto takie, że myślałam że już nie przejadę, rzucało samochodem na wszystkie strony, ale jakoś dałam radę no ale miałam stracha że się zakopię nad tym stawem. Pomogłam tylko szwagrowi sie wypakować i pojechałam spowrotem.
dopiero wzięłam się z 8 abs, bo te 8 minut dziennie to jakoś musze znaleźć.

:-)