Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja to mogę nic nie jeśc a słodkiego nie odmówię, to jak nałóg dosłownie
także staram się w domu nic słodkiego nie mieć

no gdzieś z 10kg by się przydało ... bo najgorzej mój brzuch wygląda
no lekarka w Poznaniu mówiła że jak będę brać leki na cukier ( bo miałam podejrzenie cukrzycy ) i na tarczycę powinno coś zejść ... ale brałam je z 2 mce i pózniej się przeprowadziliśmy i poszłam do innego gina na miejscu a ten nic mi nie dawał na to ..
bo ja miałam bunt na gotowanie.. później poszłam do rodziców i co ? zjadłam 2 danie, małe ale zjadłam

kurka no, tyłek mi się rozlezie przez to żarcie..

że kto to widział takie przepychanie itp. nie mogłam nawet pinu wpisac bo kapsko grube mi terminal zasłoniło z moją karta!!!!!! dziecko 3 metry ode mnie, karta gdzie indziej, a ta prukwa mnie zastawia

później wózkiem wyjechać nie mogłam bo kapsko zdziadziałe mnie koszykiem zastawilo

i morda na mnie, że jaśnie pani jedzie i każdy ma się suwać! ( tylko ona.. ) jeszcze zaczęła mnie obrażac, powiedziałam jej na odchodne, żeby uważała bo w życiu spotkają ja takie sytuacje i zobaczy jak to jest.. poszlam do POK-u i napisałam skarge na kasjerke i na ten cały system..