J
JaiKropeczka
Gość
Gaja dziecię pigułkowe??? 

ło matko...to dopiero wpadka, z niby 100% zabezpieczeniem...
Nie dziwię Ci się że dbasz o brak kolejnej ciąży, ja czuję to samo. Mam gęsią skórkę na samą myśl o dziecku, chociaż to takie słodkie szczęście. No ale ten ostatni weekendowy seks to same spontany były, nie było czasu na ceregiele ;-)
a truskawki? w 10 dkg mają 30 kcal, cukru mniej niż jabłko więc pozwalam sobie zjeść nawet kilogram dziennie
a czy nawóz? hm... bankowo w nich jest, jak we wszystkim.
Dzień dobry

ło matko...to dopiero wpadka, z niby 100% zabezpieczeniem...Nie dziwię Ci się że dbasz o brak kolejnej ciąży, ja czuję to samo. Mam gęsią skórkę na samą myśl o dziecku, chociaż to takie słodkie szczęście. No ale ten ostatni weekendowy seks to same spontany były, nie było czasu na ceregiele ;-)
a truskawki? w 10 dkg mają 30 kcal, cukru mniej niż jabłko więc pozwalam sobie zjeść nawet kilogram dziennie

a czy nawóz? hm... bankowo w nich jest, jak we wszystkim.
Dzień dobry
tak ginka mi mówiła ale tego ci nikt inny nie powie, nawet w ulotce nie ma i może dziewczyny łykają myśląc, że godzinka dwie poślizgu nic nie zmieni jak np w przypadku innych pigułek a tu zonk na koniec m-ca
tylko cena coś nie spada u nas, najtaniej 6,50 a wczoraj na rynku to 7,50 już a niby teraz wysyp
co za kraj wszędzie ceny trzymają co by tylko kabzy nabić na ludziach

w sumie to u nas chyba nikt nie bardzo lubi kupiłam ostatnio kg i prawie wszystko zamrozilam bo szkoda mi było wyrzucić.