Jola tak myślałam, że chodzi Ci o wzrost, bo o to samo ostatnio pytałam Andrzelikę, no ale na wszelki wypadek napisałam Ci all inclusive ;-)
Ja mam to samo z owulacją, ale co miesiąc na zmianę: raz mnie boli prawy raz lewy jajnik w dniu owulacji, dokładnie w połowie cyklu. Zobaczymy jak to będzie z tą spiralą...
a! wyjaśnił Ci gin jak to jest z ciążą pozamaciczną i spiralą? muszę o tym poczytać, bo tak się zastanawiałam, że skoro dochodzi do zapłodnienia, tylko nie ma się gdzie zagnieździć, bo spirala przeszkadza, a przecież pozamaciczne się zdarzają... hm?
U mnie chłopaki z kalendarzyków, ale planowane. Starszy też, chociaż byłam młoda i gupia, ale za to jak zakochana!
Editku z moim jest różnie. Robotę ma na śląsku Częstochowa, Chorzów, Katowice i okolice to jakieś 50-100 km od domu) więc jak skończy wcześniej, to jedzie do domu, jak późno, to zostaje u mamusi bo mieszka w Sosnowcu, a jego ojciec w Katowicach, więc ma gdzie nocować. W biurze też może, bo biuro ma 4 pokoje, mam nadzieję, że sobie tam nikogo nie sprowadza

Teraz robota znowu zaczęła się na śląsku, właśnie podpisał 2 umowy

jedna 70 km od domu a druga z 80-85

Mamy jeszcze jedno mieszkanie w Katowicach, po babci B. jest w remoncie, ale mi skóra cierpnie na samą myśl przeprowadzki na śląsk

tłoczno, brudno, blokowiska, teściowa pod nosem

nie wyobrażam sobie tam mieszkać, chociaż B. mówi, że on chce tam pomieszkać trochę a potem kupić coś w Bielsku bo bardzo podoba się mu widok na góry

zobaczymy. Ja się nigdzie nie wybieram

poza tym, że pakuję się na działkę