gaja23
multimama '02 '06 '10
No to faktycznie dziwne podejście ma twoja siostra, czyli wynika z tego, że gdyby nie daj boże mama zaniemogła kiedyś to też będzie miała w doopie to, że trzeba jej pomóc?????????? Moja babcia też chodzi o kulach i praktycznie porusza sie w obrębie mieszkania i podwórka i moja mama też tam jeździ, robi zakupy itp, ja tez staram się chodzic jak mogę
I choć moja mama była z trójki rodzeństwa najgorzej traktowana to na starość stało się tak, że pozostałe rodzeństwo ma ją w tyłku a moja mama jako jedyna się zajmuje i ja nie mam w ogóle żalu o to bo to jej mama i postępuje zgodnie ze swoim sumieniem. Ja w ogóle nie wyobrażam sobie żebym nie miała mojej mamie pomóc na starość, w ogóle nie wyobrażam sobie że kiedyś umrze, no nie moge tego sobie wpoić:-(
A co do bycia chrzestną to będe cicho, ja np mojego brata 2 x brałam bo mam tylko jego i chciałam aby to on był chrzestnym i nie ze względu na kasę, prezenty każę tylko na urodziny kupować, żadne święta itp, tu robimy sami tylko swoim i tak już zostanie póki co
I choć moja mama była z trójki rodzeństwa najgorzej traktowana to na starość stało się tak, że pozostałe rodzeństwo ma ją w tyłku a moja mama jako jedyna się zajmuje i ja nie mam w ogóle żalu o to bo to jej mama i postępuje zgodnie ze swoim sumieniem. Ja w ogóle nie wyobrażam sobie żebym nie miała mojej mamie pomóc na starość, w ogóle nie wyobrażam sobie że kiedyś umrze, no nie moge tego sobie wpoić:-(A co do bycia chrzestną to będe cicho, ja np mojego brata 2 x brałam bo mam tylko jego i chciałam aby to on był chrzestnym i nie ze względu na kasę, prezenty każę tylko na urodziny kupować, żadne święta itp, tu robimy sami tylko swoim i tak już zostanie póki co
szwagier wredny jak **** ... Panisko bo się polepszyło bo siedzi za biurkiem w LG siostra w banku pracuje i chyba im palma odbija. Ja nie pracowałam i nie miałam za dużo kasy to wzięła kuzynkę ze Szwecji bo lepiej zarabia i ją stać na prezenty a mnie nie ... a do dziadka jest opiekunka rano na 2-3h codziennie ale to i tak mało przy leżącym bo naprawdę coraz gorzej z dziadkiem z dnia na dzień - ale oni mają w dupie pomoc tylko wymyślają -> no i jak można odwrócić się od rodziców? że mamy nie chcą żeby pilnowała im dziecka? własną wnuczke ... bo szanowny szwagier tego nie zniesie???? tylko chcą żeby pilnowała ciotka (ta co ma teraz w dupie dziadków) i to jest normalne???

choć mnie wzięli za chrzestną. No ale brat to brat.
ogólnie to mam strasznego muła dziś, chyba sobie walnę jakąś mocną kawe bo nie wiem jak się nazywam! ... a co do siostry brak słów ale niech jej będzie ja mam to w dupie, ale niech pamięta że każdy kij ma dwa końce