reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja taki malutko jesz? Ja zjadłam śniadanie i znowu bym coś zjadła ;)

Motylku taaaaakie buty :))

Mateuszkowa a jak tam Avon?

Editek ja sobie za chwilke zrobie bo mnie ssie a jak czegoś nie zjem to się poczestuje czekoladą :D

reklama
Alusia wszystko jest do ustalenia,omówienia - wczoraj byłam u spowiedzi to mnie ksiądz trzymał z 15 minut :szok::-D haha, aż później mama mi mówiła,że jej się chciało w duchu śmiać ze mnie, a wuja to aż ciotkę szturał jak tam ksiadz mi nadawał :-)

a ja zjadłam łososia kawałek uduszonego i normalnie :baffled:chyba już nic nie tknę
tzn. pewnie do wieczora to jeszcze coś zjem ale idę sobie kupię jakiś owoców bo sie skonczyły i będę kombinowac z tym koktajlem:-)albo z kefirem zamiast z jogurtem a potem wizyta w łazience murowana hehe
A niewiesz czyy są teraz w avonie do stóp maseczki jakieś i peelingi? bo już dawno nie widziałam katalogu:confused:

Kurde zostało 3 dni do naszego wyjazdu a mojego chłopa ni widu ni słychu heheh stwierdził że jak zajedzie na czwartek wieczorem to tylko w piątek kupi sobie jakieś łachy i możemy jechać hihi spoko A ja ciuchy muszę powybierać, wyprasować i spakować ale co tam mam jeszcze czas no i poprać niektóre:szok: i lepiej niech się chociaż trochę pogoda poprawi bo będzie ciężko z wyschnięciem:-)

Editek no to ręce pełne roboty :D ja już wiem, że na wyjazd robie liste co wziąć! bo inaczej chyba się pogubie..

Ala w tym mc jeszcze nie wiem, czekam na zam..póki co wyrobiłam 3 katalogi ponad 250 zl więc program dalej trwa :D

Butterfly a to jeszcze hoho czasu a czasu do ślubu :tak::tak:

Ala właśnie gotuje jajka na miękko i kolejny dzbanek czerwonej zaparzyłam:tak:
Teraz dopiero czuję że mnie cos ssie:-p
A ja na wyjazd jak Dorka musze chyba listę zrobić bo w zeszłym roku zapomnieliśmy czego? Parawanu i aparatu - masakra to co było potrzebne:baffled: tzn obeszlismy sie bez tego bo pogode mieliśmy ale pamiątek foto żadnych:zawstydzona/y:

O własnie o aparatach bym zapomniała nawet niewiem czy sa naładowane:szok: najwyżej bede telefonem robić zdjęcia i tez bedzie hihihi
Ale i tak wszystko na mojej głowie J tylko ma odkurzyć mi samochód i umyc i oczywiście załadować.

a ja sobie zielonej zaparzyłam, agrafkę zrobiłam obiad też, mały spi jeszcze tylko pomalować się i mam luz bluss :-)

reklama
Do góry