butterfly21
hope & love
Superowski :-) mi by się nie chciało bawić w takie pierdołki, ale muszę przyznać,że aniołek wyszedł ci bardzo przyzwoicie :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ala oczywiście, że zjedz! mamy sezon na rośliny, jest tyle możliwości! kawałek brokuła (1 szt waży 0,5 kg, jedzenia mnóstwo, a kalorii niewiele) kalafiora, świeży ogórek nawet cały, surówka z selera wszystko z jogurtem posolonym i doprawionym jak lubisz.Ja zjadłam śniadanie i znowu bym coś zjadła![]()
może jak będę lżejsza, będzie łatwiej?); 11.00 - 45 minut zumbowania, 17.00 - 60 minut siłownia 

) ale z powodu snu. Bartuś śpi w nocy niespokojnie, ledwo zasnę, już miałczy...wezmę go do siebie, zaśnie, odkładam, za 45 min - znów to samo... wezmę go do siebie, dostanie cyca, za 1,5 godz. powtórka i tak cała noc. A ja nie mogę spać, zła i wybudzona. A to herbatniczek, a to kanapeczka (mleko nie pomaga, czytanie książki też nie) ale waga nic. Stoi grzecznie.
a jakie masz wyniki krwi po takiej diecie?

nie ważne jak, ważne, że bitą godzinę ruszałam się w takim tempie. A na punkcie tego kawałka mi odbiło, 6 razy w trakcie jednego zumbowania...chodziłaś na dyskoteki? no to ja połączyłam elementy zumby i disco ze swoich młodych lat
i na dyskotekach też tak miałam - niefajny kawałek - nie tańczę. Lepszy - lezę z powrotem...

nie miałam widac na to ochoty albo po prostu mi sie nie chciało az tak bardzo jeść:-(

(grubo) szynką, pomidorami suszonymi (a więc w oleju) - było mi niedobrze, jak Tobie ale z przejedzenia

grządki, grządki